Política d'ús de pujada de dades

Nota: aquesta Política d'ús de les dades penjades només s'aplica a les dades que es pengin a Google Analytics i no a les "Dades de client" tal com s'estipula a les condicions de servei de Google Analytics (és a dir, les dades recopilades mitjançant l'ús del codi de seguiment de Google Analytics).

Quan pengeu dades a Google Analytics (per exemple, a través d'una API o d'un Protocol de mesura o CSV penjats manualment) (“Dades de pujada”), concediu a Google (i els seus col·laboradors) una llicència internacional per utilitzar, allotjar, emmagatzemar, reproduir i modificar aquestes Dades de pujada amb la finalitat de proporcionar el servei de Google Analytics, segons les condicions de servei de Google Analytics vigents. Assegureu-vos que teniu els drets necessaris per concedir-nos aquesta llicència i per utilitzar les Dades de pujada amb Google Analytics, abans de penjar-les. No penjareu dades que permetin a Google identificar un individu (com ara noms, números de la seguretat social, adreces electròniques o dades similars), ni dades que identifiquin permanentment un dispositiu concret (com ara identificadors de dispositius únics de telèfons mòbils, si aquests identificadors no es poden restablir), encara que estiguin en forma de hash.

Si pengeu dades que facin que Google pugui identificar un individu, és possible que el vostre compte de Google Analytics es cancel·li i que es perdin les vostres dades del programa.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!