Seguretat i privadesa amb Universal Analytics

De vegades, un canvi tecnològic comporta un canvi de política. Tot i que no hem modificat gaire els nostres principis de seguretat i de privadesa, hi ha alguns aspectes que heu de tenir presents:

• Les vostres dades estan segures amb Universal Analytics.
    Universal Analytics afegeix funcions a Analytics, però els nostres compromisos de privadesa no han canviat. Els sistemes de protecció com l' emmascarament d'IP , el complement de desactivació de Analytics per a navegadors , la confidencialitat de les dades i la seguretat funcionen amb  analytics.js , la biblioteca de JavaScript de Universal Analytics.
  • Amb analytics.js es minimitza l'emmagatzematge de galetes del navegador.
    La informació que s'emmagatzema a la galeta del navegador local es redueix per a analytics.js . Només s'utilitza un identificador integrat per dos números de 32 bits que es generen aleatòriament (per exemple, 12345.67890). El fet d'esborrar o de suprimir les galetes del navegador no garanteix que les visites següents al lloc web siguin considerades com a sessions noves a Analytics. Consulteu més informació sobre com es desactiva Analytics .
  • Esbrineu si en un lloc web s'utilitza Universal Analytics.
    És fàcil determinar si en un lloc web s'utilitza Analytics, inclòs Universal Analytics. Podeu utilitzar les eines per a desenvolupadors integrades en la majoria de navegadors moderns per comprovar si en una pàgina web s'utilitza Analytics . Tingueu en compte que a les pàgines es poden fer servir alhora totes dues biblioteques de JavaScript, la clàssica de Analytics ( ga.js ) i la d'Universal Analytics ( analytics.js ).
  • Universal Analytics és compatible amb el protocol de mesurament.
    Universal Analytics incorpora noves tecnologies de recopilació de dades a Analytics, com ara el protocol de mesurament . Els llocs web, les aplicacions o els dispositius i els serveis digitals que utilitzin els mètodes o les funcions de recopilació de dades del protocol de mesurament són responsables de notificar-ho als usuaris i als clients i d'oferir-los l'opció d'acceptar aquests mètodes o aquestes funcions d'acord amb la nostra política del protocol de mesurament . Si utilitzeu un servei que apliqui el protocol de mesurament, informeu-vos sobre l'avís rebut i l'opció oferta pel servei directament amb el client de Analytics mitjançant el servei en qüestió, ja que l'opció de desactivació que proporciona directament Analytics no afecta les dades recopilades pel protocol de mesurament.
  • Universal Analytics és compatible amb la recopilació de dades sense galetes de navegador.
    Els mètodes de recopilació de dades d'Universal Analytics ( analytics.js i el protocol de mesurament ) es poden aplicar i utilitzar per recopilar les dades de les interaccions dels usuaris sense necessitat de fer servir galetes. Consulteu més informació sobre com es desactiva Analytics .
Ha resultat útil aquest article?