Slå på rapportene om demografisk informasjon og interesser

Du finner følgende informasjon i denne artikkelen:

For å gjøre data om demografisk informasjon og interesser tilgjengelige i Analytics, må du gjøre følgende:

1. Oppdatere Analytics slik at rapporteringsfunksjonene for annonsering støttes.

Når du aktiverer rapporteringsfunksjonene for annonsering, tillater du at ekstra informasjon samles inn i Analytics fra DoubleClick-informasjonskapselen (nettaktivitet) og fra annonserings-ID-er for enheter (appaktivitet).
  2. Overholde retningslinjene for annonseringsfunksjonene i Analytics.
  3. Slå på rapportene om demografisk informasjon og interesser.

Slå på rapportene om demografisk informasjon og interesser

Du kan slå på rapportene om demografisk informasjon og interesser på Administrator- eller Rapportering-fanen.

Slik slår du på rapportene på Administrator-fanen:

1. Logg på Analytics-kontoen din.
  2. Klikk på Administrator.
  3. Naviger til kontoen og området der du ønsker å bruke data om demografisk informasjon og interesser.
  4. Klikk på Områdeinnstillinger i OMRÅDE-kolonnen.
  5. Sett Slå på rapporter om demografisk informasjon og interesser til under Annonseringsfunksjoner.
  6. Klikk på Lagre.

Slik slår du på rapportene på Rapportering-fanen:

1. Logg på Analytics-kontoen din.
  2. Naviger til kontoen, området og datautvalget der du ønsker å bruke data om demografisk informasjon og interesser.
  3. Åpne Rapporter.
  4. Åpne rapporten Målgruppe > Demografi > Oversikt.
    Demografisk oversikt-rapporten. Demografisk informasjon og interesser er ikke slått på.
  5. Klikk på Slå på (ovenfor innledningsteksten).

Du skal kunne se data i rapportene innen et døgn etter aktiveringen.

Bruk Google Tag Manager til å slå på rapporteringsfunksjonene for annonsering.