Aktivér rapporterne Demografi og Interesser

I denne artikel kan du læse om følgende:

For at gøre data vedrørende Demografi og Interesser tilgængelige i Analytics skal du:

1. Opdatere Analytics, så det understøtter Funktioner til annonceringsrapportering.

Når du aktiverer Funktioner til annonceringsrapportering, giver du Analytics tilladelse til at indsamle yderligere oplysninger fra DoubleClick-cookien (webaktivitet) og fra enhedsannonce-id'er (appaktivitet).
  2. Overholde politikken for Funktioner til annonceringsrapportering i Analytics.
  3. Aktivere rapporterne Demografi og Interesser.

Aktivér rapporterne Demografi og Interesser

Du kan aktivere rapporterne Demografi og Interesser fra fanen Administration eller fanen Rapportering.

Sådan aktiverer du rapporterne fra fanen Administrator:

1. Log ind på din Analytics-konto.
  2. Klik på Administrator.
  3. Naviger til den konto og ejendom, hvor du vil bruge dataene for Demografi og Interesser.
  4. Klik på Ejendomsindstillinger i kolonnen EJENDOM.
  5. Under Annonceringsfunktioner skal du indstille Aktivér rapporterne Demografi og Interesser til TIL.
  6. Klik på Gem.

Sådan aktiverer du rapporterne fra fanen Rapportering:

1. Log ind på din Analytics-konto.
  2. Naviger til den konto, ejendom og visning, hvor du vil bruge dataene for Demografi og Interesser.
  3. Åbn Rapporter.
  4. Åbn rapporten Målgruppe > Demografi > Oversigt.
    Rapporten Demografi: oversigt. Demografi og Interesser er ikke aktiveret.
  5. Klik på Aktivér (over introteksten).

Du bør kunne se data i dine rapporter inden for 24 timer efter aktiveringen.

Brug Google Tag Manager til at aktivere Funktioner til annonceringsrapportering.