Google Ads-kampanjoiden näyttäminen

Kampanjat näytetään Analyticsissa tavallisesti täsmälleen siten, kuin ne on määritetty Google Adsissa. Jos esimerkiksi nimeät Kampanja A:n uudelleen Kampanja B:ksi Google Adsissa, sen nimi muuttuu myös Analyticsissa, ja kaikki liikenne luetaan Kampanja B:n hyväksi.

Tähän on kuitenkin olemassa kaksi poikkeusta:

• Kampanjat, jotka on nimetty uudelleen Google Adsissa aikaisemmin kuin 1.4.2009
    Kampanjoihin 1.4.2009 jälkeen Google Adsissa muutetut nimet näkyvät automaattisesti myös Analytics-raporteissa. Jos olet muuttanut kampanjaa Google Adsissa aikaisemmin kuin 1.4.2009, Analytics-raporteissa saattaa näkyä sama merkintä useaan kertaan. Jos esimerkiksi olet nimennyt Kampanja A:n uudelleen Kampanja B:ksi Google Adsissa aikaisemmin kuin 1.4.2019, Analyticsissa näkyy kaksi kampanjaa: Kampanja A, jonka tiedot perustuvat aikaan ennen nimen muutosta, ja Kampanja B, jonka tiedot on kerätty nimen muutoksen jälkeen.
  • Kampanjat, jotka on nimetty uudelleen Google Adsissa sen jälkeen, kun Analyticsissa on otettu käyttöön automaattisen taggauksen ohitus
    Jos olet ottanut käyttöön automaattisen taggauksen ohituksen Analyticsissa ja muutat sen jälkeen kampanjan nimeä Google Adsissa, Analytics-raporteissa näkyy useita merkintöjä samalle kampanjalle (sekä vanhalla että uudella nimellä). Tämä johtuu siitä, että kun UTM-ohitus on otettu käyttöön, Analytics tallentaa kampanjan nimen sillä hetkellä, kun Google Ads ‑klikkaus tapahtuu, ja lukee liikenteen kyseisen kampanjan ansioksi kampanjan sen hetkisestä nimestä riippumatta.

Data on saatavilla ainoastaan tileiltä, jotka on tällä hetkellä linkitetty toisiinsa. Kaikki aikaisemmin linkitettyinä olleet tilit, joilla ei ole tietoja ja jotka eivät enää ole linkitettyinä, kootaan yhdelle riville, jonka otsikkona on (not set). Joten jos sinulla on useita Google Ads ‑tilejä, jotka on linkitetty samaan Analytics-tiliin, ja poistat kaikkien muiden tilien linkityksen paitsi yhden, Analyticsissa näytetään seuraavaa:

• linkitetyn tilin ajan tasalla olevat kampanjatiedot
  • merkinnän (not set) kaikille tileille, joilla on tietoja, mutta jotka eivät ole linkitettyinä.