Kostengegevens importeren

Als u klik- en kostengegevens importeert voor niet-Google-zoekmachines, kunt u prestatiegegevens voor Google- en niet-Google-activiteiten vergelijken. Als u bijvoorbeeld zoekwoorden koopt voor niet-Google-zoekmachines, kunt u de kosten- en vertoningsgegevens van deze zoekmachines uploaden naar Analytics. U kunt de geüploade gegevens vervolgens samenvoegen met de conversie- en e-commercegegevens van Analytics, zodat u het ROAS (rendement op advertentie-uitgaven) kunt controleren voor elk zoekwoord dat u koopt. U kunt de geüploade gegevens vergelijken met de gegevens voor Google Ads- en andere Google-campagnes en de prestaties bijhouden in al uw kanalen (zowel kanalen waarvoor Analytics gegevens verzamelt, als andere kanalen).

Doelgroep

Deze informatie is bedoeld voor iedereen die prestaties wil bijhouden voor niet-Google-campagnes zoals:

• Betaalde zoekwoorden van niet-Google-zoekmachines (behalve die uit de integratie van 360 Search Ads 360-rapportage, omdat hiermee de kostengegevens worden gedupliceerd)
  • E-mailmarketingcampagnes
  • Advertenties in social media

U kunt Google Ads-gegevens importeren door uw Google Ads- en Analytics-accounts te linken volgens de aanwijzingen in Google Ads en Analytics linken of de link verwijderen.

Voor veel van deze stappen heeft u beheerdersrechten nodig voor de property's waarin u gegevens wilt importeren.