Sådan importerer du omkostningsdata

Import af klik- og omkostningsdata for søgemaskiner og kampagner, som ikke er fra Google, giver dig mulighed for at sammenligne effektivitetsdata for annoncering på Google og på andre platforme end Google. Hvis du f.eks. køber søgeord på søgemaskiner, som ikke er fra Google, kan du uploade data om omkostninger og eksponeringer fra disse søgemaskiner til Analytics. De uploadede data kan derefter kombineres med data om Analytics-konverteringer og e-handel, så du kan se ROAS (return on ad spend, dvs. kampagneeffekt) for hvert enkelt søgeord, du køber. Du kan sammenligne de uploadede data med data for Google Ads-kampagner og andre Google-kampagner, så du kan holde øje med effektiviteten på tværs af alle dine kanaler – både dem, der indsamles data for via Analytics, og andre kanaler.

Målgruppe

Disse oplysninger er for alle, der vil spore effektiviteten for andre kampagner end Google-kampagner, f.eks. følgende:

• Betalte søgeord fra søgemaskiner, der ikke er fra Google (bortset fra dem fra integration af 360 Search Ads 360-rapportering, da dette vil medføre identiske omkostningsdata)
  • Marketingkampagner via mail
  • Annoncering på sociale medier

Hvis du vil importere Google Ads-data, skal du linke din Google Ads-konto og din Analytics-konto ved at følge denne vejledning: Link/unlink Analytics & Google Ads.

Grundlæggende trin

Følg disse grundlæggende trin for at spore, uploade og vedligeholde klik- og omkostningsdata, der ikke er fra Google:

1. Implementer webadresser for tilpassede kampagner.
  2. Opret et datasæt til dataene.
  3. Generér en CSV-fil med uploaddataene.
  4. Upload CSV-filen med klik- og omkostningsdata.
  5. Generér rapporter om dine data.

Du skal have administratorrettigheder til de ejendomme, som disse data skal importeres til, for at kunne udføre mange af disse trin.