Istunnon ja kampanjan aikakatkaisun käsittely

Voit määrittää istuntojen ja kampanjoiden keston.
Tämä Universal Analytics ‑ominaisuus on käytettävissä vain verkkosivustoilla, joilla on käytössä gtag.js tai analytics.js. Jos käytössä on ga.js (Analyticsin perusversio), viittausten poissulkemiset eivät toimi.

Istunnot ja kampanjat päättyvät määritetyn ajanjakson jälkeen. Istunto päättyy oletusarvoisesti, kun istunnossa ei ole ollut toimintaa 30 minuuttiin. Kampanjat päättyvät kuuden kuukauden kuluttua. Voit muuttaa asetuksia siten, että istunnot ja kampanjat päättyvät määrittämäsi ajan kuluttua.

Istunnon ja kampanjan pituudet riippuvat sivustosta ja yrityksestä. Seuraavassa on joitakin ideoita, jotka kannattaa ottaa huomioon istunnon ja kampanjan aikakatkaisuja pohdittaessa:

• Jos sivusto kirjaa käyttäjän automaattisesti ulos sen jälkeen, kun käyttäjä on ollut passiivinen tietyn aikaa, aseta istunnon aikakatkaisuksi sama aika.
  • Pidennä istunnon aikaa, jos sisältöä on paljon ja oletat käyttäjien käyttävän sisältöä kauemmin. Lyhennä istunnon aikaa vastaavasti, jos sivustolla on vähän sisältöä.
  • Aseta kampanjan aikakatkaisuksi aika, jonka kampanja on käynnissä tai jonka odotat sen olevan osuva. Some-mikrokampanjan klikkaukset saattavat olla osuvia vain muutaman päivän ajan kampanjan käynnistämisestä.

Kampanjan aikakatkaisu voi olla enintään kaksi vuotta. Istuntojen vähimmäiskesto on minuutti ja enimmäiskesto 4 tuntia.

Istunnon ja kampanjan aikakatkaisuasetusten muuttaminen

Nämä asetukset otetaan käyttöön tilisi kunkin omaisuuden järjestelmänvalvojan asetuksissa. Asetusten muuttaminen:

1. Siirry sivustolle. Jos et ole asetusvalikossa, klikkaa Järjestelmänvalvoja. Valitse muokattava tili ja omaisuus.
  2. Valitse omaisuus-sarakkeessa Seurantatieto ja sen jälkeen Istunnon asetukset.
  3. Käytä Aikakatkaisun käsittelyyn sisältyviä ohjauksia määrittääksesi Istunnon aikakatkaisun ja Kampanjan aikakatkaisun.
  4. Klikkaa Käytä-painiketta.

Lisätietoja istunnon aikakatkaisun ja kampanjan aikakatkaisun asettamisesta seurantakoodiin.