Identifiser nye plasseringskandidater fra henvisningskilder

Brukerne av nettstedet ditt surfer sannsynlig på andre nettsteder før de besøker nettstedet ditt. Denne analysen kan hjelpe deg med å identifisere andre domener – og bestemte sider på de aktuelle domenene – som leder nye kunder eller konverterer kunder til nettstedet ditt.

Undersøkelse

1. Gå til Trafikkilder > Kilder > Henvisninger.
  2. Velg Sammenligning-visningen øverst til høyre i tabellen.
  3. Bruk rullegardinmenyen i kolonnen i midten for å sortere etter Besøk, og identifiser kildene som leder mest trafikk til nettstedet ditt.
  4. Velg Sider/besøkt på rullegardinmenyen i kolonnen til høyre for å sammenligne hver kilde med gjennomsnittet for nettstedet. Hvis antallet sider/besøk er høyere enn gjennomsnittet, kan det indikere at kilden videresender trafikk av høyere kvalitet og mer engasjerte brukere.
  5. Velg Gjennomsn. besøkstid på rullegardinmenyen, og merk deg kilder som gir gode resultater.
  6. Velg Angivelse av mål eller Netthandel under Utforsker-fanen. Beregningene som vises i tabellen, avhenger av hvilket alternativ du velger.
  7. Hold deg i Sammenligning-visningen. Bruk rullegardinmenyen i tabellen for å sammenligne ulike konverteringsbaserte beregninger, for eksempel Målkonverteringsfrekvens eller Konverteringsfrekvens for netthandel med gjennomsnittet for nettstedet. Merk deg kilder som gir gode resultater.
  8. Klikk på en kilde i Kilde-kolonnen for å se den tilhørende henvisningsbanen, og finn ut om du ønsker å målrette noen nettadresser for plassering mer spesifikt.

Handling

Ta med henvisningsnettsteder som gir gode resultater, i Google Ads-kampanjene for administrerte plasseringer hvis de er i Google Displaynettverk (GDN).  (Kontroller om disse plasseringene er i GDN ved å bruke Google Annonseplanlegger.)