Flytt automatiske plasseringer som fører til konverteringer, til listen over administrerte plasseringer

Når du annonserer i Google Displaynettverk (GDN), kan du velge å bruke automatiske eller administrerte plasseringer for å bestemme hvilke nettsteder i Google Displaynettverk annonsene dine skal bli vist på. Med automatiske plasseringer bruker Google innholdsmålretting for å vise annonsene dine på passende nettsteder i Google Displaynettverk. Med administrerte plasseringer angir du hvilke nettsteder annonsene dine skal bli vist på. Bruk denne analysen for å identifisere automatiske plasseringer med gode resultater som du kanskje ønsker å legge til i listen din over administrerte plasseringer, slik at du får mer detaljert kontroll.

Undersøkelse

1. Gå til Annonsering > Google Ads > Plasseringer.
  2. Klikk på Automatiske plasseringer i tabellen for å se hvilke domener bannerannonsene dine blir vist på.
  3. Klikk på en kolonneoverskrift for å sortere plasseringene dine etter engasjementsberegninger, for eksempel fluktfrekvens, sider per økt og gj.sn. øktvarighet.
  4. Hvis du ønsker å se en alternativ visning, velger du Sammenligning-visningen øverst til høyre i tabellen. Bruk rullegardinmenyen i midtkolonnen for å sortere etter økter. Velg en bestemt beregning i rullegardinmenyen i kolonnen til høyre for å se hvordan resultatene for hver plassering stiller seg i forhold til gjennomsnittet for nettstedet.
  5. Velg et Målsett eller NetthandelUtforsker-fanen. Hvilke beregninger som blir vist i tabellen, avhenger av hvilket alternativ du velger.
  6. Bli værende i Sammenligning-visningen. Bruk rullegardinmenyene i tabellen for å sortere etter økter og forskjellige konverteringsbaserte beregninger, for å se hvordan resultatene for hver plassering stiller seg i forhold til gjennomsnittet for nettstedet.
  7. Klikk på et plasseringsdomene for å se nettadressen for plassering for det aktuelle domenet (eller enkeltsider i domenene). Se nærmere på de forskjellige resultatene.

Handling

Du kan få større kontroll over budene og destinasjonsadressene dine ved å legge til de automatiske plasseringene dine med best resultater i de administrerte plasseringene dine. Vurder å øke budet for bare ett av nettstedene dine for å være mer konkurransedyktig og øke den potensielle eksponeringen på dette nettstedet.

Hvis du oppdager noen automatiske plasseringer med dårlige resultater, bør du vurdere å legge dem til i de administrerte plasseringene dine, velge et lavere bud og optimalisere annonseteksten og destinasjonsadressene for å forbedre resultatene. Hvis en automatisk plassering er irrelevant eller stadig har dårlige resultater selv etter at du har optimalisert den, bør du vurdere å utelate den på annonsegruppe- eller kampanjenivå.