Requisits de la política sobre funcions publicitàries de Google Analytics

Funcions de publicitat de Google Analytics us permet activar funcions d'Analytics que no estan disponibles mitjançant les implementacions estàndard. Les funcions de publicitat inclouen les opcions següents:

• remàrqueting amb Google Analytics
  • informes d'impressions de la Xarxa de Display de Google
  • informes de dades demogràfiques i d'interessos de Google Analytics
  • serveis integrats que requereixen que Google Analytics recopili dades amb finalitats publicitàries mitjançant galetes de publicitat i identificadors, entre d'altres

En activar Funcions de publicitat, permeteu que Google Analytics recopili dades sobre el vostre trànsit mitjançant les galetes de publicitat de Google i els identificadors, a més de les dades que es recopilen mitjançant una implementació estàndard de Google Analytics. Independentment de com envieu les dades a Google Analytics (per exemple, mitjançant el codi de seguiment, l'SDK o la plataforma Protocol de mesurament de Google Analytics), si feu servir Funcions de publicitat de Google Analytics, heu de complir aquesta política.

No heu d'identificar usuaris ni facilitar la combinació d'informació d'identificació personal amb informació que no permeti identificar personalment els usuaris que s'hagi recopilat mitjançant qualsevol producte o funció de publicitat de Google, tret que hàgiu rebut un avís clar i el consentiment previ (és a dir, l'acceptació) de l'usuari per fer-ho i estigueu fent servir una funció de Google Analytics que admeti expressament aquesta identificació o combinació d'informació. Independentment de si teniu el consentiment de l'usuari, no heu de provar de desagregar les dades que figuren als informes de Google de manera agregada.

Obteniu més informació sobre la IIP als contractes i a les polítiques de Google.

Si heu activat alguna funció publicitària de Google Analytics, ho heu de notificar als visitants incloent la informació següent a la vostra política de privadesa:

• Les funcions de publicitat de Google Analytics que heu implementat.
  • La manera com utilitzeu i com utilitzen els proveïdors externs les galetes internes (com ara la galeta de Google Analytics) o altres identificadors interns, i les galetes externes (com ara galetes de publicitat de Google) o altres identificadors externs.
  • La manera com els visitants poden desactivar les funcions de publicitat de Google Analytics que feu servir, com ara des de Configuració d'anuncis o des de Configuració d'anuncis per a aplicacions mòbils, o bé per qualsevol altre mitjà disponible com, per exemple, la desactivació de la NAI (Network Advertising Initiative, iniciativa publicitària a la xarxa) per part del consumidor.

També seria bo que indiquéssiu als usuaris les opcions de desactivació disponibles de Google Analytics per al web.

Política de consentiment de l'usuari (Unió Europea)

Si utilitzeu Funcions de publicitat de Google Analytics, també heu de complir la política de consentiment de l'usuari (Unió Europea).

Publicitat basada en interessos

Si heu activat la publicitat basada en interessos a Google Analytics, inclòs el remàrqueting, juntament amb altres serveis de Google, heu de seguir les polítiques aplicables als serveis de Google corresponents (com ara la política de Google Ads per a la publicitat personalitzada i les restriccions relatives a les seves categories sensibles, i les polítiques de programa de plataformes). Si feu servir Google Analytics per recopilar informació confidencial sobre els visitants, com es descriu a les restriccions de Google Ads relatives a les categories sensibles, no podeu utilitzar Google Analytics per recopilar dades amb la finalitat de fer publicitat basada en interessos.

Com que la legislació varia en funció dels països i territoris, i com que Google Analytics es pot utilitzar de maneres molt diverses, Google no us pot proporcionar el text concret que heu d'incloure a la política de privadesa. Només la vostra empresa coneix les particularitats i les consideracions especials del negoci, de manera que és l'única que pot respondre de la informació que inclogui a la política de privadesa.

Aquesta política es va actualitzar per última vegada el 16 de desembre de 2016.

Ha resultat útil aquest article?