Requisits de les polítiques relatius a les funcions publicitàries de Google Analytics

Les funcions publicitàries de Google Analytics us permeten activar funcions d'Analytics que no estan disponibles mitjançant les implementacions estàndard. Les funcions publicitàries inclouen el següent:

• remàrqueting amb Google Analytics
  • informes d'impressions de la Xarxa de Display de Google
  • informes de dades demogràfiques i d'interessos de Google Analytics
  • serveis integrats que requereixen que Google Analytics reculli dades amb finalitats publicitàries mitjançant galetes de publicitat i identificadors, entre d'altres

En activar les funcions publicitàries, permeteu que Google Analytics reculli dades sobre el vostre trànsit mitjançant galetes de publicitat de Google i identificadors, a banda de les dades que es recullen mitjançant una implementació estàndard de Google Analytics. Independentment de com envieu les dades a Google Analytics (per exemple, mitjançant el codi de seguiment, l'SDK o la plataforma Protocol de mesurament de Google Analytics), si feu servir les funcions publicitàries de Google Analytics, heu de complir aquesta política.

No podeu identificar usuaris ni facilitar la combinació d'informació d'identificació personal amb informació que no permeti identificar personalment els usuaris que s'hagi recollit mitjançant qualsevol producte o funció de publicitat de Google, tret que hàgiu rebut un avís clar i el consentiment previ de l'usuari (és a dir, l'activació) per fer-ho i estigueu fent servir una funció de Google Analytics que admeti expressament aquesta identificació o combinació d'informació. Independentment de si teniu el consentiment de l'usuari, no podeu intentar desagregar les dades que figuren als informes de Google de manera agregada.

Obteniu més informació sobre la IIP als contractes i a les polítiques de Google.

Si heu activat alguna funció publicitària de Google Analytics, ho heu de notificar als visitants comunicant la informació següent a la vostra política de privadesa:

• Les funcions publicitàries de Google Analytics que heu implementat.
  • La manera com utilitzeu i com utilitzen els proveïdors externs les galetes pròpies (com ara la galeta de Google Analytics) o altres identificadors propis, i les galetes de tercers (com ara galetes de publicitat de Google) o altres identificadors de tercers.
  • La manera com els visitants poden desactivar les funcions publicitàries de Google Analytics que feu servir, com ara des de Configuració d'anuncis o des de Configuració d'anuncis per a aplicacions mòbils, o bé per qualsevol altre mitjà disponible com, per exemple, la desactivació de la NAI (Network Advertising Initiative, iniciativa de publicitat a la xarxa) per part del consumidor.

També seria bo que indiquéssiu als usuaris les opcions de desactivació disponibles de Google Analytics per al web.

Política de consentiment d'usuaris de la UE

Si utilitzeu les funcions publicitàries de Google Analytics, també heu de complir la política de consentiment d'usuaris de la UE.

Publicitat basada en interessos

Si heu activat la publicitat basada en interessos a Google Analytics, inclòs el remàrqueting, juntament amb altres serveis de Google, heu de seguir les polítiques aplicables als serveis de Google corresponents (com ara la política de Google Ads per a la publicitat personalitzada i les restriccions relatives a les categories sensibles, o les polítiques del programa de plataformes). Si feu servir Google Analytics per recollir informació sensible sobre els visitants, com es descriu a les restriccions de Google Ads relatives a les categories sensibles, no podeu utilitzar-lo per recollir dades amb la finalitat de fer publicitat basada en interessos. Podeu desactivar la publicitat basada en interessos mitjançant l'opció de configuració avançada de personalització d'anuncis.

Com que la legislació varia en funció dels països i territoris, i com que Google Analytics es pot utilitzar de maneres molt diverses, Google no us pot proporcionar el text concret que heu d'incloure a la política de privadesa. Només la vostra empresa coneix les particularitats i les consideracions especials del negoci, de manera que és l'única que pot respondre de la informació que inclogui a la política de privadesa.

Darrera actualització de la política: 9 de desembre de 2019.