Lagrede rapporter

Bruk lagrede rapporter for å få raskere tilgang til rapportene du bruker oftest.

I lagrede rapporter huskes innstillingene dine, slik at du ikke trenger å konfigurere en rapport på nytt hver gang du åpner den. Eventuelle innstillinger du velger for en rapport (f.eks. bruk av segmenter eller en ny beregning), lagres i rapporten inntil du endrer dem manuelt. Innstillingene lagres selv om du logger av kontoen og deretter logger på igjen. Alle rapporttilpasningene og -innstillingene lagres, unntatt datoperioden.

Du finner følgende informasjon i denne artikkelen:

Om lagrede rapporter

Du kan opprette en lagret rapport fra en standardrapport eller en egendefinert rapport hvor LAGRE-alternativet vises på handlingsraden.

Du kan få tilgang til og administrere de lagrede rapportene dine fra Tilpasning > Lagrede rapporter i feltet til venstre. Hvis du har redigeringstilgang, kan du også administrere de personlige lagrede rapportene dine som elementer i Administrator-delen.

En lagret rapport er bare synlig for brukeren som opprettet den. Du kan dele lagrede rapporter med funksjonene for eksportering og deling.

Opprett, rediger eller slett lagrede rapporter

Sånn kan du lagre rapporter:

1. Logg på Google Analytics..
  2. Naviger til ønsket rapporteringsvisning.
  3. Åpne Rapporter, gå til TILPASNING eller en av de andre rapportkategoriene, og velg en rapport du bruker ofte.
  4. Konfigurer rapporten, for eksempel ved å legge til et segment eller endre dimensjonene og beregningene.
  5. Klikk på LAGRE fra handlingslinjen over rapporten.
  6. Angi et navn for rapporten.
  7. Klikk på OK for å lagre. Når du lagrer en rapport, kommer du automatisk til Lagrede rapporter-delen i feltet til venstre.

Slik redigerer du konfigurasjonen av en lagret rapport:

1. Klikk på Tilpasning > Lagrede rapporter i vinduet til venstre, og klikk deretter på navnet til rapporten du vil redigere.
  2. Foreta endringene (f.eks. legg til eller fjern et segment, etc.).
  3. Klikk på Lagre for å oppdatere konfigurasjonen til rapporten.

Slik gir du nytt navn til eller sletter en lagret rapport:

1. Klikk på Tilpasning > Lagrede rapporter i vinduet til venstre.
  2. Bruk Handlinger-menyen for å gi nytt navn til eller slette rapporten.