Tallennetut raportit

Tallennettujen raporttien avulla pääset nopeasti käsiksi useimmin tarvitsemiisi raportteihin.

Tallennetut raportit muistavat asetuksesi, joten sinun ei tarvitse määrittää raporttia uudelleen aina sen avaamisen yhteydessä. Kaikki raportissa käyttöönotettavat asetukset, kuten segmentin tai uuden tiedon lisääminen, ovat käytössä, kunnes muutat asetuksia manuaalisesti. Asetukset tallennetaan, vaikka kirjautuisit välillä ulos tililtäsi. Kaikki raportin muokkaukset ja asetukset tallennetaan lukuun ottamatta ajanjaksoa.

Sisällys:

Tietoja tallennetuista raporteista

Voit luoda tallennetun raportin mistä tahansa vakiomuotoisesta tai omasta raportista, jonka toimintopalkissa on TALLENNA-vaihtoehto.

Pääset tallennettuihin raportteihin vasemmanpuoleisen ruudun Muokkaus > Tallennetut raportit ‑osiosta, josta voit myös hallinnoida niitä. Jos sinulla on muokkaajan rooli, voit myös hallinnoida henkilökohtaisia tallennettuja raporttejasi sisältökohteina Järjestelmänvalvoja ‑osiossa.

Tallennettu raportti näkyy vain käyttäjälle, joka on luonut sen. Voit jakaa tallennetut raporttisi käyttämällä vienti- ja jakotoimintoja.

Tallennetun raportin luominen, muokkaaminen ja poistaminen

Voit tallentaa raportin näin:

1. Kirjaudu Google Analyticsiin.
  2. Siirry näkymääsi
  3. Avaa Raportit ja etsi MUOKKAUS-kategoriasta tai jostakin muusta raporttikategoriasta raportti, jota käytät usein.
  4. Määritä raportti (esimerkiksi ota käyttöön segmentti tai muuta ulottuvuuksia ja tietoja).
  5. Klikkaa raportin yläpuolella olevasta toimintopalkista TALLENNA.
  6. Nimeä raportti.
  7. Tallenna raportti klikkaamalla OK. Tallennettuasi raportin siirryt automaattisesti vasemmanpuoleisen ruudun Tallennetut raportit ‑osioon.

Tallennetun raportin kokoonpanon muokkaaminen:

1. Klikkaa vasemmanpuoleisesta ruudusta Muokkaus > Tallennetut raportit ja klikkaa sitten muokattavan raportin nimeä.
  2. Tee muutokset (esimerkiksi lisää tai poista segmentti).
  3. Päivitä raportin kokoonpano klikkaamalla Tallenna.

Tallennetun raportin nimeäminen uudelleen tai poistaminen:

1. Valitse vasemmanpuoleisesta ruudusta Muokkaus > Tallennetut raportit.
  2. Nimeä raportti uudelleen tai poista se Toiminnot-valikon avulla.