Gemte rapporter

Brug gemte rapporter til at få hurtigere adgang til de rapporter, du bruger oftest.

Gemte rapporter husker dine indstillinger, så du ikke behøver at omkonfigurere en rapport, hver gang du åbner den. Alle indstillinger, du anvender i en rapport, f.eks. tilføjelse af et segment eller en ny metric, anvendes i en gemt rapport, indtil du ændrer indstillingerne manuelt. Indstillingerne gemmes, selvom du logger ud og derefter logger ind på kontoen igen. Alle rapporttilpasninger og -indstillinger gemmes undtagen datointervallet.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Om gemte rapporter

Du kan oprette en gemt rapport fra en hvilken som helst standardrapport eller tilpasset rapport, der har indstillingen GEM på handlingslinjen.

Få adgang til og administrer dine gemte rapporter i sektionen Tilpasning > Gemte rapporter i venstre rude. Hvis du har rollen Redaktør, kan du også administrere dine personlige gemte rapporter som aktiver i sektionen Administrator.

En gemt rapport er kun synlig for den bruger, der oprettede den. Du kan dele dine gemte rapporter ved hjælp af funktionerne til eksport og deling.

Opret, rediger eller slet en gemt rapport

Sådan gemmer du en rapport:

1. Log ind på Google Analytics..
  2. Gå til din visning.
  3. Åbn Rapporter, og find en rapport, du åbner ofte, enten under TILPASNING eller i en af de andre rapportkategorier.
  4. Konfigurer rapporten (du kan f.eks. anvende et segment, ændre dimension og metrics osv.).
  5. Klik på GEM fra handlingslinjen over rapporten.
  6. Angiv et navn til rapporten.
  7. Klik på OK for at gemme. Hvis du gemmer en rapport automatisk, går du til sektionen Gemte rapporter i venstre rude.

Sådan redigerer du konfigurationen af ​​en gemt rapport:

1. Klik på Tilpasning > Gemte rapporter i venstre rude, og klik derefter på navnet på den rapport, du vil redigere.
  2. Foretag dine ændringer (tilføj eller fjern f.eks. et segment osv.).
  3. Klik på Gem for at opdatere rapportens konfiguration.

Sådan omdøber eller sletter du en gemt rapport:

1. Klik på Tilpasning > Gemte rapporter i den venstre rude.
  2. Brug menuen Handlinger til at omdøbe eller slette rapporten.