Informes desats

Utilitzeu els informes desats per agilitzar l'accés als informes d'ús més freqüent.

Els informes desats recorden la vostra configuració perquè no l'hàgiu de tornar a definir cada cop que obriu un informe. Qualsevol configuració que apliqueu a un informe, com ara afegir un segment o una mètrica, es manté a l'informe desat fins que no la canvieu manualment. La configuració es desa fins i tot si tanqueu la sessió del compte i la hi torneu a iniciar. Es desen totes les personalitzacions i configuracions de l'informe, tret de l'interval de dades.

Contingut d'aquest article:

Sobre els informes desats

Podeu crear un informe desat a partir de qualsevol informe Estàndard o Personalitzat que tingui l'opció DESA a la barra d'accions.

Podeu accedir als informes desats i gestionar-los a la secció Personalització > Informes desats de la subfinestra de l'esquerra. Si teniu la funció d'editor, també podeu gestionar els informes desats personals com a elements a la secció Administrador.

Els informes desats només els veuen els usuaris que els han creat. Podeu compartir-los amb les funcions d'exportació i compartició.

Crear, editar o suprimir un informe desat

Per desar un informe:

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Navegueu fins a la visualització que us interessi.
  3. Obriu Informes i cerqueu-ne un al qual accediu habitualment des de PERSONALITZACIÓ o bé des d'alguna altra categoria d'informes.
  4. Configureu l'informe (per exemple, apliqueu-hi un segment, canvieu-ne dimensions i mètriques, etc.).
  5. A la barra d'accions que hi ha a sobre de l'informe, feu clic a DESA.
  6. Introduïu un nom per a l'informe.
  7. Feu clic a D'acord per desar-lo. En desar un informe, anireu automàticament a la secció Informes desats de la subfinestra de l'esquerra.

Per editar la configuració d'un informe desat:

1. Al tauler de l'esquerra, feu clic a Personalització > Informes desats i, tot seguit, feu clic al nom de l'informe que voleu modificar.
  2. Feu-hi els canvis corresponents (per exemple, afegiu o traieu un segment, etc).
  3. Feu clic a Desa per actualitzar la configuració de l'informe.

Per canviar el nom d'un informe desat o suprimir-lo:

1. Al tauler de l'esquerra, feu clic a Personalització > Informes desats.
  2. Utilitzeu el menú Accions per canviar el nom de l'informe o per suprimir-lo.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!