Gå fra nettstedoptimereren til Innholdseksperimenter

Googles nettstedoptimerer er ikke lenger tilgjengelig. Vi inviterer deg til å bruke Innholdseksperimenter for Analytics for å teste nettstedet ditt, og dra nytte av den robuste segmenteringen og brukervennligheten som tilbys av Analytics.

Om Innholdseksperimenter for Analytics

Vi har integrert innholdstesting i Analytics slik at det skal bli enklere for deg å nå målene dine for måling, testing og optimalisering på ett sted. Med Innholdseksperimenter blir det enklere å optimalisere etter målene du allerede har angitt i Analytics-kontoen din. Det blir også enklere å avgjøre hvilken sideutforming, hvilket sideoppsett og -innhold som er mest effektivt. Med Innholdseksperimenter kan du utvikle flere versjoner av en side og vise forskjellige versjoner for ulike brukere. Med Analytics kan du måle effekten av hver sideversjon, og avgjøre hva som er den mest effektive versjonen ved hjelp av en ny avansert statistisk motor. Du kan finne ut mer om Innholdseksperimenter for Analytics her.

Tagger for Googles nettstedoptimerer

Hvis du fortsatt har tagger for Googles nettstedoptimerer på sidene dine, anbefaler vi at du fjerner dem så snart som mulig. Dette er spesielt viktig hvis du har fullført eksperimenter som ble konfigurert slik at brukerne dine skulle viderekobles fra den opprinnelige siden til den mest effektive varianten via Googles nettstedoptimerer. Ettersom vi ikke lenger utfører denne viderekoblingen for deg, anbefaler vi at du følger disse tre enkle trinnene:

1. Fjern taggene for Googles nettstedoptimerer fra nettstedet ditt.

2. Oppdater den opprinnelige siden din slik at innholdet i den mest effektive varianten gjenspeiles på siden.

3. Viderekoble fra variantsidene dine til hovedsiden for å sørge for at brukerne som har angitt bokmerker for variantsidene, fortsatt får tilgang til innholdet ditt.