Tietoja omaisuuksista

Vaikka saatat pitää verkkosivustoa tai mobiilisovellusta yksilöllisenä, oikeana omaisuutena kivijalkakaupan tavoin, Analytics katsoo omaisuudeksi vain seurantakoodilla varustetut resurssit. Kun seuraat resurssia Analytics avulla, sisällytät omaisuustunnuksen verkkosivuillesi tai sovelluksen lähdekoodiin lisättävään seurantakoodiin. Samalla tunnuksella merkittyjen resurssien tehokkuustiedot, kuten käyttäjien tai näkymän katselukertojen määrä, kerätään vastaavaan omaisuuteen.

Jos esimerkiksi liität yhden omaisuustunnuksen kahteen verkkosivustoon, kummankin verkkosivuston tiedot näkyvät samassa omaisuudessa Analytics -tilissä. Voit sitten käyttää näkymiä ja suodattimia tietojen järjestelyyn. Voit erotella tiedot vieläkin tarkemmin raporttitasolla esimerkiksi Segmentit -työkalulla.

Mieti pitkän aikavälin raportointitavoitteitasi ja niiden mahdollisia vaikutuksia tilisi rakenteeseen. Luo käyttöönottosuunnitelma ennen uusien omaisuuksien määrittämistä. Joissakin tapauksissa samaan omaisuuteen kannattaa lähettää tietoja useasta resurssista. Joissakin toisissa tapauksissa haluat ehkä kunkin resurssin lähettävän tietoja erillisiin omaisuuksiin. Kummassakin tapauksessa voit käyttää näkymiä ja suodattimia erilaisten tietonäkymien luomiseen.