Propietats

Tot i que és possible que considereu el lloc web o l'aplicació mòbil com una propietat real exclusiva, com ara un aparador, Analytics només entén una propietat com un recurs associat al vostre codi de seguiment. Quan feu el seguiment d'un recurs mitjançant Analytics, incloeu un identificador de propietat al codi de seguiment que heu inserit al codi font de les pàgines web o de l'aplicació. Les dades de rendiment dels recursos etiquetats amb el mateix identificador, com el nombre d'usuaris o les visualitzacions de la pantalla, es recopilen a la propietat corresponent.

Per exemple, si associeu un identificador de propietat amb dos llocs web, les dades de tots dos apareixeran a la mateixa propietat del vostre compte de Analytics. A continuació, podeu utilitzar les visualitzacions i els filtres per organitzar les dades. Podeu desglossar encara més les dades dels informes amb eines com ara Segments .

Tingueu en compte els objectius de generació d'informes a llarg termini i com poden afectar l'estructura del compte. Creeu un pla d'implementació abans de configurar propietats noves. En alguns casos, és possible que us interessi que diversos recursos enviïn dades a la mateixa propietat. En altres casos, potser us interessarà que cada recurs enviï dades a una propietat diferent. En qualsevol dels casos, podeu utilitzar visualitzacions i filtres per crear determinades perspectives de les dades.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!