Remarketingmålgrupper, som du opretter

Opret remarketingmålgrupper baseret på brugeradfærd.

Eksemplerne i denne artikel viser dig, hvordan du definerer remarketingmålgrupper til almen brug.

I denne artikel:

Brugere, der er faldet ud af en tragt

Eksempel på tragt:

Kategoriside > Produktside > Indkøbsvognside > Bestillingsside

Engager brugere igen på det sted, hvor de faldt ud af din konverteringstragt.

Opret en særskilt målgruppe for hvert tragttrin ved at inkludere brugere, der har forladt tragten på det pågældende trin, og ved at ekskludere brugere, der har forladt tragten på senere trin.

Sådan kan du for eksempel oprette en målgruppe af brugere, der har forladt tragten på produktsiden:

• Inkluder brugere, der har set kategorisiden (f.eks. Beklædning/Mænd+T+shirts) og produktsiden (f.eks. G+Logo+hvid+T-Shirt)
  • Ekskluder brugere, der har set indkøbsvognsiden og bestillingssiden.
Målgruppeværktøj med betingelsesfiltre, der inkluderer og ekskluderer trin i tragten

Denne målgruppe inkluderer brugere, der har vist interesse for logo-T-shirten, men ikke gik videre og købte den. Du kan lave remarketing til disse brugere med annoncer for den specifikke T-shirt (i form af påmindelser om T-shirten, rabatter på T-shirten osv.) eller med annoncer for lignende varer.

Brugere, der har efterladt varer i indkøbsvognen

Hvis brugerne lægger varer i indkøbsvognen, er det tegn på, at de er meget interesserede i at købe. De lægger muligvis de samme eller lignende varer i indkøbsvognen på flere forskellige websites for at sammenligne priser (f.eks. for at se, hvor leveringen er billigst), eller de har været nødt til at forlade computeren eller slukke for mobilen, inden de nåede at gennemføre købet. Da disse brugere er nået langt ned i konverteringstragten, er de oplagte kandidater til remarketingkampagner, som kan "give dem det sidste skub" ved f.eks. at tilbyde billigere eller gratis levering eller en rabat på de varer, der ligger i indkøbsvognen.

Opret en målgruppe, der inkluderer brugere, som har set indkøbsvognssiden, og ekskluderer brugere, der har set "Tak for dit køb"-siden eller ordrebekræftelsessiden.

Målgruppeværktøj med betingelsesfiltre

Du kan vælge at føre ekskluderede brugere tilbage til målgruppen, hvis de forlader deres indkøbsvogne under en efterfølgende session. Få flere oplysninger om, hvordan du permanent eller midlertidigt ekskluderer brugere fra en målgruppe.

Konfigurer målgruppen, så den inkluderer "ingen konverteringer" (f.eks. nul opnåede mål, nul transaktioner eller nul indtjening) og en indtastning i søgefeltet (i dette tilfælde en streng, der ikke er tom):

Målgruppeværktøj med betingelsesfiltre

Hvis brugerne søger efter lige netop det, du tilbyder, eller noget, der minder meget om det, har du mulighed for at udnytte denne interesse. Du kan følge op med annoncer, der fokuserer på enten de specifikke varer, som brugerne søger efter, eller på lignende varer, der kan være et brugbart alternativ.

Brugere, der har set en vilkårlig side i et indeks

For at identificere et indeks skal du bruge indeksnavnet, f.eks. /Mænd/ eller /Kvinder/.

Målgruppeværktøj med filteret Betingelser

Hvis brugerne ser flere forskellige sider i et indeks og ikke bruger markant længere tid på én side frem for de andre, tjekker de sikkert, hvilke produkter du tilbyder, eller de gennemser muligvis dit website uden at finde noget af særlig interesse. Du kan vække disse brugeres interesse til live igen med påmindelser om udsalg, tilbud eller annoncer, der fremhæver nye varer.

Brugere, der har set en bestemt side

Hvis vi antager, at hver side har en unik sidetitel, kan du bruge Sidetitel i betingelsen.

Målgruppeværktøj med filteret Betingelser

Når du har en stor mængde trafik på en produktside, men en lavere konverteringsrate end forventet, er det måske nødvendigt at give de pågældende brugere yderligere oplysninger eller mere overbevisende salgsargumenter om produktet. Det kan også være nødvendigt at undersøge, om din pris er konkurrencedygtig. Hvis produktet er nyt, er du muligvis nødt til at lægge vægt på annoncetekst og produktoplysninger for at kompensere for den manglende brugeroplevelse. Hvis produktoplysningerne ikke motiverede brugerne, da de så siden første gang, kan du opdatere annonceteksten og produktoplysningerne og derefter bruge remarketing over for de pågældende brugere med annoncer, der indeholder de nye oplysninger. Hvis du konstaterer, at din pris ikke er konkurrencedygtig, kan du sænke den og derefter køre en remarketingkampagne, der fremhæver din nye konkurrencedygtige pris.

Brugere, der har foretaget en konvertering

Opret denne målgruppe for at identificere brugere, der har opnået mål eller gennemført transaktioner. Opret et filter for at identificere brugere, hvis opnåelser af mål, antal transaktioner eller indtjening var større end nul.

Målgruppeværktøj med betingelsesfiltre

Brugere, der har foretaget en konvertering, er en bred kategori, men der er større sandsynlighed for, at disse brugere foretager yderligere konverteringer. Ejere af virksomheder, som tilbyder produkter eller tjenester, der typisk købes tit (f.eks. smykker, tøj og makeup), har konstateret, at brugere, der foretager en konvertering tidligt i kundeforholdet, ender med at være mere værdifulde end andre kunder set over hele kundeforholdets forløb. Hvis du f.eks. kan få en kunde til at foretage en konvertering fire eller fem gange i løbet af den første måned i stedet for fire eller fem gange i løbet af det første år, bliver den pågældende kunde mere engageret i din virksomhed, og kundeforholdet bliver længere og mere værdifuldt for dig.

Hvis du viser dine annoncer for alle de brugere, der har foretaget en konvertering, får du mulighed for at kaste et stormasket net og dermed enten skabe endnu større interesse hos de nuværende kunder eller vække en tidligere interesse til live igen. For at fokusere din remarketing mod brugere, der ofte foretager konverteringer, kan du bruge den næste målgruppedefinition for brugere af høj værdi, som engagerer brugere igen ud fra aktualitet, frekvens og konverteringsværdi.

Særligt værdifulde brugere

Brugere, der for nylig har foretaget konverteringer, brugere som ofte foretager konverteringer, og brugere, som foretager konverteringer af stor værdi, er den perfekte målgruppe for remarketingkampagner: De har allerede vist interesse for dine produkter eller tjenester, og du kan holde dem engageret ved at minde dem om de produkter, som de har set for nylig, men som de ikke har købt, ved at præsentere dem for produkter, der relaterer til dem, som de allerede har købt, eller ved at præsentere dem for nye produktlinjer.

Du kan bruge en kombination af filtrene Adfærd, Dato for første session og E-handel til at definere din målgruppe. Dette eksempel bruger filtrene Adfærd, Dato for første session og E-handel til at identificere brugere, der har foretaget mindst tre besøg, har købt mindst en gang i denne måned, har brugt mindst 50 USD, og har købt en vare i kategorien "overtøj".

Adfærdsfiltrene angiver minimumsessioner (3) og minimumtransaktioner (1):

Målgruppeværktøj med adfærdsfiltre

Filteret Dato for første session angiver, hvornår tidsrammen for udførelse af sessioner begyndte (i dette tilfælde den første i måneden, den 1. december):

Målgruppefilter med filteret Dato for første session

Filteret E-handel angiver minimumindtjeningen (50) og produktkategorien (overtøj):

Målgruppeværktøj med e-handelsfiltre

Henvisning til ofte brugte betingelser

Målgruppe Betingelser
Brugere, der har brugt over/under N USD (indtjening < eller > N)
Brugere med mindst N sessioner (antal sessioner større end eller lig med N)
Brugere, der først ankom via en annonce og derefter via søgning (Trin 1: Medium = CPC efterfølges af trin 2: Medium = organisk)
I øjeblikket kan du ikke bruge dimensionen Dage siden sidste session som en del af en remarketingmålgruppe.