Brug dine remarketingmålgrupper i Google Ads

I denne artikel kan du læse om følgende:
Hvis du lukker en remarketingliste i Google Ads, akkumulerer den pågældende liste ikke længere brugere, men den viser stadig annoncer.

Føj din målgruppe til en annoncegruppe

Når du opretter en remarketingmålgruppe i Analytics, bliver den tilgængelig på den annonceringskonto, du har valgt. Hvis du har valgt en Google Ads-konto, skal du føje målgruppen til mindst én af dine annoncegrupper, før brugerne i den pågældende målgruppe er kvalificeret til at se dine annoncer. (Husk, at din annonce stadig skal vinde auktionen, før nogen ser den).

Opret tilpassede kombinationslister

I Google Ads kan du bruge tilpassede kombinationslister til at oprette sæt af betingelser ud fra eksisterende remarketinglister (herunder de remarketingmålgrupper, som du har oprettet i Analytics), interessekategorier og eksisterende kombinationer af lister, og derefter kan du vise dine remarketingannoncer til brugere, som opfylder disse betingelser.

Hvis du f.eks. vil bruge remarketing over for personer, som har besøgt produktsiderne for din nye hybridbil, og hvis websøgninger også har vist deres interesse for hybridkøretøjer, kan du:

• Oprette en liste i Analytics baseret på et segment, der har identificeret brugere, som har set dine sider om hybridbilen.

• Kombinere denne liste med brugere i interessekategorien "Hybridkøretøjer og alternative køretøjer" i Google Ads.

Listen over remarketingmålgrupper indeholder et link for hver enkelt målgruppe til denne respektive Google Ads-konto.

Hvis dit aktuelle Analytics-login har adgang til den linkede Google Ads-konto, er linket i tabellen aktivt for dig.

Klik på linket for at starte med at oprette din Google Ads-kampagne baseret på remarketingmplgruppen: