Utilitzar els públics de remàrqueting a Google Ads

Contingut d'aquest article:
Si tanqueu una llista de remàrqueting a Google Ads, deixarà d'acumular usuaris però continuarà publicant anuncis.

Afegir el públic a un grup d'anuncis

Un cop hàgiu creat un públic de remàrqueting a Analytics, quedarà disponible al compte publicitari que hàgiu seleccionat. Si heu seleccionat un compte de Google Ads, heu d'afegir aquest públic en un dels grups d'anuncis, com a mínim, per tal que els usuaris que formen part del públic puguin veure els anuncis. (Recordeu que, de tota manera, els anuncis han de guanyar la subhasta per poder-se publicar.)

Crear llistes de combinacions personalitzades

A Google Ads, podeu utilitzar llistes de combinacions personalitzades per crear conjunts de condicions a partir de les llistes de remàrqueting existents (fins i tot dels públics de remàrqueting que creeu a Analytics), de les categories d'interès i de les combinacions de llistes existents i, tot seguit, mostrar els anuncis de remàrqueting als visitants que compleixin aquestes condicions.

Per exemple, si volguéssiu utilitzar el remàrqueting amb els usuaris que hagin visitat les pàgines de producte del vostre cotxe híbrid nou i que en les navegacions web hagin demostrat un interès pels vehicles híbrids, podríeu fer el següent:

• Crear una llista a Analytics basada en un segment que identifiqués els visitants de les pàgines del vostre cotxe híbrid.

• A Google Ads, combinar aquesta llista amb els usuaris inclosos a la categoria d'interès "Vehicles híbrids i alternatius".

La llista de públics de remàrqueting conté un enllaç per a cada públic al seu compte de Google Ads corresponent.

Si amb les vostres credencials actuals d'Analytics podeu accedir al compte de Google Ads enllaçat, teniu l'enllaç de la taula actiu.

Feu clic en aquest enllaç per començar a crear una campanya de Google Ads basada en el públic de remàrqueting.