[UA] Raportit ilman otosta

Tutustu ilman otosta tehtyjä raportteja koskeviin vaatimuksiin ja rajoituksiin ja katso, miten voit saada kyseisiä raportteja.
Tämä ominaisuus on käytettävissä vain Google Marketing Platformiin kuuluvassa Google Analytics 360:ssä.
Lue lisää Google Marketing Platformista.
Tämä artikkeli koskee Universal Analyticsia. Jos käytät Google Analytics 4 ‐mittauskokonaisuutta, lue artikkeli [GA4] Miten Analytics tallentaa ja näyttää dataa?

Kun raportti perustuu useiden istuntojen dataan, saatat nähdä raportin yläosassa seuraavan ilmoituksen: Tämä raportti perustuu N istuntoon. Tämän ilmoituksen tarkoituksena on huomauttaa siitä, että raportti perustuu otantatietoihin. Otanta tapahtuu automaattisesti, kun raporttia varten on kerätty yli 500 000 (Google Analytics 360 -tileillä 100 000 000) istuntoa. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten Google Analytics 360 -tilin käyttäjät voivat luoda raportteja ilman otosta.

Sisällys:

Vaatimukset ja rajoitukset

Raporttien laatiminen ilman otosta vie paljon käsittelykapasiteettia. Tästä syystä pääsyä tähän ominaisuuteen on rajoitettu. Jos et löydä tai pysty käyttämään ilman otosta luotuja raportteja, varmista, että tiliä koskeva vaatimus täyttyy, et ole ylittänyt datarajaa etkä käytä mitään toista ominaisuutta, joka ei ole yhteensopiva raporttien kanssa. Lisätietoja rajoituksista on alla.

Raportit, joiden ajanjakso on pitkä (esim. yli vuoden) eivät välttämättä toimi. Jos niin käy, kokeile lyhyempää ajanjaksoa tai useita vientejä.

Tiliä koskevat vaatimukset

Raportit ilman otosta ovat käytettävissä vain Google Analytics 360 ‑tileillä ja vain sellaisille käyttäjille, joilla on tilin analyytikon rooli. (Katsojan rooli oli riittävä ennen vuoden 2015 touko-/kesäkuun päivitystä.) Varmista, että olet kirjautunut Google Analytics 360 ‑tilille.

Datarajat

Raportoitavien yksilöllisten ulottuvuusarvojen (eli rivien) enimmäismäärä on kolme miljoonaa. Jos yrität viedä tätä useampia tietorivejä ilman otosta tehtyyn raporttiin, kaikki rajoituksen yli menevät rivit kootaan raportissa yhdelle riville, jonka nimi on (muut).

Raporteilla ilman otosta ei ole istuntorajoituksia.

Kuten edellä mainittiin, raportit ilman otosta vaativat huomattavia resursseja kunkin pyynnön laskentaan, joten sen vuoksi jokaiselle asiakassivustolle on määritetty päivittäinen kiintiö. Kiintiö vaihtelee sivustotasolla, mutta se on jaettu näkymätasolla. Näin voit tarkkailla, ettet käytä koko kiintiötäsi yhden näkymän aikana. Pyyntövalintaikkunan ja raportit ilman otosta -luettelon viestien avulla saat tiedon kunkin pyynnön käyttämästä kiintiömäärästä ja kuluneen päivän käytetystä kokonaiskiintiöstä, jotta voit hallita kiintiötäsi.

Raportoinnin käyttöliittymän rajoitukset

Muokkaus > Raportit ilman otosta ‑sivulla näytetään enintään 3 000 aiemmin luotua raporttia.

Raportit poistetaan sivulta, kun niiden luomisesta on kulunut yli 60 päivää. Raportin eksportointitiedostoa, joka on lähetetty pyynnön tehneen käyttäjän Google Drive ‑kansioon, ei kuitenkaan koskaan poisteta. Voit siis koska tahansa tutkia tiedoston sisältämää dataa.

Ilman otosta tehtyjen raporttien APIsta pyydetyt raportit eivät sisällä klikattavia linkkejä, joiden kautta voit avata raportteja Analytics-käyttöliittymässä.

Datan jakamisen periaatteet

Kaikki raportit ilman otosta jaetaan automaattisesti kaikille käyttäjille, joilla on raportointinäkymän katsojan rooli. Tämä vähentää todennäköisyyttä, että kiintiöön lasketaan turhaan mukaan useita toisiaan vastaavia pyyntöjä. Näin analyysin jakaminen organisaation sisällä onnistuu nopeasti ja joustavasti.

Yhteensopimattomat lisäominaisuudet

Tiedot ilman otosta eivät ole käytettävissä kaikissa raporteissa tai seuraavissa lisäominaisuuksissa:

• Vertaa menneeseen ajanjaksoon -ominaisuus missä tahansa raportissa
  • Liikenteen visualisointi
  • Hallintapaneelit
  • Otanta on automaattisesti käytössä Monikanavasuppilo-raporteissa, kun tiedoissa on yli miljoona konversioreittiä.

Ilman otosta tehdyn raportin lataaminen

1. Kirjaudu Google Analyticsiin.
  2. Siirry näkymääsi
  3. Avaa Raportit.
  4. Valitse valikkopalkin Eksportoi-välilehdeltä Raportti ilman otosta. Ilman otosta saadut tiedot eivät ole saatavilla kaikkiin raportteihin.
  5. Nimeä raportti ja valitse Pyyntö ilman otosta. Kun pyyntösi on onnistuneesti suoritettu, näytön yläosaan tulee ilmoitus.
  6. Klikkaa Muokkaus-välilehteä.
  7. Valitse vasemmanpuoleisesta navigointivalikosta Raportit ilman otosta.
  8. Valitse Yleiskatsaus, niin näet kaikki pyytämäsi raportit ilman otosta ja kunkin raportin tilan (Odottaa tai Valmis).

Kun raportin tila on Valmis, voit ladata sen klikkaamalla csv-vaihtoehtoa.