[UA] Rådatarapporter

Krav, begrænsninger og processen til hentning af rådatarapporter.
Denne funktion er kun tilgængelig i Google Analytics 360, som er en del af Google Marketing Platform.
Få flere oplysninger om Google Marketing Platform.
Denne artikel omhandler Universal Analytics. Hvis du har en Google Analytics 4-ejendom, skal du i stedet gå til [GA4] Få oplysninger om, hvordan data gemmes og vises i Analytics.

Når en rapport er baseret på data fra et stort antal sessioner, ser du muligvis denne type besked øverst i rapporten: Denne rapport er baseret på N sessioner. Denne besked fortæller dig, at rapporten er baseret på rådata. Stikprøvetagning sker automatisk, når der er indsamlet mere end 500.000 sessioner til en rapport (for Google Analytics 360 ligger grænsen ved 100 mio.). I denne artikel beskriver vi, hvordan brugere af Google Analytics 360 kan oprette rådatarapporter.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Krav og begrænsninger

Generering af rådatarapporter stiller store krav til regnekraft, og adgangen til denne funktion er derfor begrænset. Hvis du oplever problemer med at finde eller bruge rådatarapporter, bør du kontrollere, om du opfylder kontokravene, om du har nået en datagrænse, eller om du benytter en anden funktion, der ikke er kompatibel med rapporterne. Du kan få flere oplysninger om disse begrænsninger nedenfor.

Generering af rapporter med lange datointervaller (f.eks. på over 1 år) kan mislykkes. Hvis denne fejl opstår, skal du bruge et kortere datointerval og flere eksporter.

Kontokrav

Rådatarapporter er kun tilgængelige på Google Analytics 360-konti og for de brugere, der har rollen Analytiker på kontoen. Inden opdateringen i maj/juni 2015 var det tilstrækkeligt at have rollen Læser. Sørg for, at du er logget ind på en Google Analytics 360-konto.

Datagrænser

Det maksimale antal unikke dimensionsværdier, dvs. rækker, der rapporteres er 3 millioner. Hvis du prøver at eksportere flere datarækker til en rådatarapport, samles alle rækker, der overskrider grænsen i en enkelt række i rapporten, som får navnet (other).

Der er ingen sessionsgrænser for rådatarapporter.

Som nævnt ovenfor kræver rådatarapporter store ressourcer for at kunne beregne hver anmodning, og som følge heraf er der en daglig kvote, der er tildelt den enkelte kundeejendom. Kvoten er på ejendomsniveauet, men deles på visningsniveauet, så vær opmærksom på ikke at bruge hele kvoten i én visning. Beskederne i anmodningsdialogboksen og listen over rådatarapporter underretter dig om den kvote, der bruges af den enkelte anmodning, og den samlede kvote, der er brugt indtil videre den pågældende dag, så du har mulighed for at administrere dine kvoter.

Grænser for rapporteringsgrænsefladen

Siden Tilpasning > Rådatarapporter viser maksimalt 3.000 tidligere udarbejdede rapporter.

Rapporter fjernes fra siden, når der er gået mere end 60 dage, siden de blev oprettet. Rapporteksportfilen, der sendes til den anmodende brugers Google Drev-mappe, fjernes dog aldrig, og du har altid adgang til dataene i denne.

Rapporter, der er anmodninger fra Unsampled API, indeholder ikke klikbare links, der giver dig mulighed for at åbne rapporterne på Analytics-grænsefladen.

Principper for datadeling

Alle rådatarapporter deles automatisk med alle brugere, der har rollen Læser i rapporteringsvisningen. Dette mindsker risikoen for overflødige anmodninger, som ville medvirke til at opbruge den daglige kvote, og muliggør hurtig og fleksibel deling af analyser på tværs af din organisation.

Inkompatible avancerede funktioner

Rådata er ikke tilgængelige i alle rapporter eller i følgende avancerede funktioner:

• Funktionen Sammenlign med foregående periode i alle rapporter
  • Flowvisualisering
  • Betjeningspaneler
  • Stikprøvetagning, der automatisk finder sted i rapporter af typen Multikanaltragt, når dataene indeholder mere end 1 million konverteringsstier.

Download en rådatarapport

1. Log ind på Google Analytics.
  2. Gå til din visning.
  3. Åbn Rapporter.
  4. Vælg Rådatarapport via fanen Eksporter på menulinjen. Bemærk, at rådata ikke er tilgængelige i alle rapporter.
  5. Navngiv rapporten, og klik på Anmod om rådata. Når anmodningen er imødekommet, vises der en underretning øverst på skærmen.
  6. Vælg fanen Tilpasning.
  7. Vælg Rådatarapporter på navigationsmenuen til venstre.
  8. Vælg Oversigt for at se alle de rådatarapporter, som du har anmodet om, samt Status for deres tilgængelighed (Afventer eller Fuldført).

Når en rapport har statussen Fuldført, kan du klikke på csv for at downloade den.