SDK-er for Android og iOS

Firebase er Googles integrerte plattform for apputviklere. Firebase-SDK-en er designet slik at den nyeste generasjonen av apprapportering i Google Analytics skal bli rask og enkel. Bruk Firebase-SDK-en for å få den mest oppdaterte rapporteringen for mobilapper i Analytics.

Firebase SDK (Software Development Kit) for:

Det finnes en rekke andre alternativer for måling for mobilapper i Google Analytics, blant annet SDK-en for Google Analytics-tjenester og Google Tag Manager. Kundene bør velge det alternativet som passer best med tanke på behovene og utviklingspraksisene deres.