Lisää mainosten osuvuutta avainsanan lisäyksen avulla

Kun käytät avainsanan lisäystä, mainoksesi näkyvät erilaisina kullekin henkilölle hänen käyttämiensä hakutermien perusteella. Kun näytät automaattisesti hakulauseketta parhaiten vastaavat avainsanat, mainoksesi osuvat entistä paremmin useampiin hakuihin.

Avainsanan lisäys on kehittynyt Google Ads ‑ominaisuus. Yhdistämällä avainsanan lisäyksen automaattiseen koodaukseen saat Mainoksen sisältö -mittasuhteen näkymään otsikkona (suositus).

Tutkimus

Kun luot segmenttejä Kampanjat-raportissa, voit verrata automaattisesti lisättyjen avainsanojesi tehokkuutta.

1. Siirry kohtaan Mainokset > Google Ads > Kampanjat.

2. Luo kaksi uutta muokattua segmenttiä Segmentit-kohdassa seuraavasti:
    • Mainokset, joissa käytetään avainsanan lisäystä: Sisällytä Mainoksen sisältö Sisältää {avainsanan:
    • Mainokset, joissa ei ole avainsanan lisäystä: Sulje pois Mainoksen sisältö Sisältää {avainsanan:

Huomaa, että sinun on lisättävä kaksoispiste (:) avainsanan jälkeen jokaisessa segmentissä. Jokaisen tehostetun segmentin tiedot näkyvät viivakaaviossa ja taulukossa.

3. Valitse Tutki-välilehdellä esimerkiksi Sivuston käyttö tai Tavoiteryhmä. Tähän valintaan perustuvassa taulukossa näkyy erilaisia tietoja.

4. Valitse yllä olevasta taulukosta ensisijaiseksi mittasuhteeksi joko Kampanjat tai Mainosryhmät. Jos haluat lisää kontekstitietoa, lisää toissijainen mittasuhde, kuten Mainosryhmä. Hae tiettyjä kampanjoita tai mainosryhmiä taulukon oikealla puolella olevan tarkennetun suodattimen avulla.

5. Saat lisätietoja kokeilemalla taulukossa erilaisia näkymiä, esimerkiksi Vertailu-näkymää. Voit valita tietoja vertailua varten avattavassa valikossa.

Toiminto

Vertaile avainsanan lisäystä käyttävien mainostesi Tulosprosenttia, Verkkokaupan tulosprosenttia ja istuntokohtaista arvoa avainsanan lisäystä käyttämättömiin mainoksiisi. Jos mainoksesi toimivat entistä tehokkaammin, kun avainsanan lisäys on käytössä, harkitse tämän toiminnon käyttämistä myös muissa mainosryhmissä.