Forøg annoncerelevansen med søgeordsindsættelse

Når du bruger søgeordsindsættelse, vises dine annoncer forskelligt for hver enkelt bruger, baseret på de søgeudtryk, brugerne anvender. Når de søgeord, der bedst matcher en søgeforespørgsel, bliver vist automatisk, vil dine annoncer virke mere relevante i flere søgninger.

Søgeordsindsættelse er en avanceret funktion i Google Ads. Hvis du kombinerer denne funktion med automatisk tagging, får du dimensionen Annonceindhold vist som din overskrift (anbefales).

Undersøgelse

Opret segmenter i rapporten Kampagner, så du kan sammenligne effektiviteten af dine automatisk indsatte søgeord.

1. Gå til Annoncering > Google Ads > Kampagner.

2. Brug Segmenter til at oprette to nye tilpassede segmenter, der er konstrueret som følger:
    • Ved annoncer med søgeordsindsættelse: Inkluder annonceindhold, der indeholder {søgeord:
    • Ved annoncer uden søgeordsindsættelse: Ekskluder annonceindhold, der indeholder {søgeord:

Bemærk, at du skal have kolon (:) med efter søgeordet i hvert segment. Data for hvert avanceret segment vises i linjegrafen og i tabellen.

3. På fanen Explorer skal du vælge en indstilling, f.eks. Websiteanvendelse eller Målsæt. Der bliver vist forskellige variabler i tabellen afhængigt af dit valg.

4. Over tabellen skal du vælge enten Kampagner eller Annoncegrupper som den primære dimension. Tilføj en sekundær dimension, som f.eks. Annoncegruppe for at give mere kontekst. Brug filtret Avanceret til højre for tabellen for at søge efter bestemte kampagner eller annoncegrupper.

5. Prøv forskellige dataudvalg i tabellen, som f.eks. Sammenligning for at få større indsigt. Brug rullemenuen til at vælge og sammenligne specifikke variabler.

Handling

Sammenlign Konverteringsfrekvens, E-handelskonverteringsfrekvens og Sessionsværdi for de annoncer, der bruger søgeordsindsættelse med de annoncer, der ikke gør. Hvis dine annoncer bliver mere effektive med søgeordsindsættelse, kan du overveje at bruge det på flere af dine annoncegrupper.