Gjør landingssidene dine mer effektive

Hvis du finner en landingsside med høy fluktfrekvens, kan det hende at den aktuelle destinasjonsadressen ikke svarer til forventningene brukerne får når de leser annonseteksten din, eller at den ikke har nok engasjerende innhold med en klar navigasjonsbane.

Evaluer og tilpass landingssidene dine for å forbedre lojaliteten blant brukerne, og på den måten øke konverteringsmulighetene på nettstedet ditt.

Undersøkelse

Lag og bruk et avansert segment for å se fluktfrekvenser på landingssidene dine fra de viktigste trafikkildene.

1. Gå til Innhold > Nettstedinnhold > Landingssider.

2. Lag et tilpasset segment for betalt søketrafikk på følgende måte:

• Ta med medium som inneholder CPC
    • Legg til «AND»-utsagnet
    • Ta med kilde som samsvarer med regeluttrykket google|bing|yahoo

3. Kontrollér at standardberegningssettet Nettstedbruk er angitt på Utforsker-fanen.

4. Bruk tabellen til å undersøke en bestemt destinasjonsside. Du kan søke etter flere sider ved hjelp av det avanserte filteret. Legg til en sekundær dimensjon som for eksempel Kampanje eller Annonsegruppe for å få mer innsikt.

Handling

Evaluer fluktfrekvensen individuelt for hver landingsside. Fluktfrekvenser kan variere mye fra side til side. Når du skal evaluere fremgangen for en side, er det viktig at du bruker de tidligere resultatene, og ikke en annen side, som sammenligningsgrunnlag.

Slik forbedrer du destinasjonssidene dine:

• Kontroller at destinasjonsadressen til destinasjonssiden og annonseteksten samsvarer. Hvis produkt A er nevnt i annonsen din, knytter du annonsen til landingssiden for dette produktet – ikke til en side med innhold som er mer generelt eller ikke er relevant.

• Optimaliser utformingen av destinasjonssiden. Ta med design- og innholdselementer fra velfungerende sider på nettstedet ditt. Bruk innholdseksperimenter for å lage og teste ut flere versjoner av nettstedet ditt, og behold den versjonen som fungerer best.