Forbedring af effektiviteten af ​​dine landingssider

Hvis du finder en landingsside med høj afvisningsprocent, svarer den pågældende destinationswebadresse måske ikke til de forventninger, din annoncetekst lagde op til. Eller måske har siden ikke et tilstrækkeligt interessant indhold med en tydelig navigationssti.

Evaluer og juster dine landingssider, så du bedre kan fastholde brugerne og dermed øge konverteringsmulighederne på dit website.

Undersøgelse

Opret og anvend et avanceret segment for at få vist enkeltsidefrekvenser for dine landingssider fra de vigtigste trafikkilder.

1. Gå til Indhold > Websiteindhold > Landingssider.

2. Opret et tilpasset segment til betalt søgetrafik. Det gør du sådan herows:

• Inkluder medium, der indeholder CPC
    • Tilføj "AND"-erklæring
    • Inkluder Kilde Matcher regulært udtryk google|bing|yahoo

3. Under fanen Explorer skal du beholde den valgte standardvariabel Websiteanvendelse.

4. Brug tabellen til at undersøge en specifik landingsside. Brug filtret Avanceret til at søge efter flere sider. Tilføj en sekundær dimension, som f.eks. Kampagne eller Annoncegruppe for at få mere indsigt.

Handling

Evaluer enkeltsidefrekvensen for hver enkelt landingsside for sig. Enkeltsidefrekvenser kan variere meget fra side til side. Sammenlign hver enkelt side med sidens tidligere effektivitet, ikke med en anden side, for at vurdere tendensen.

Sådan forbedrer du dine landingssider:

• Sørg for, at landingssidens destinationswebadresse og annonceteksten passer godt sammen. Hvis din annonce nævner Produkt A, skal den matche til destinationssiden for Produkt A og ikke til en mere generel eller relateret side.

• Optimer designet på din destinationsside. Indarbejd design- og indholdselementer fra vellykkede sider på hele dit website. Prøv med Indholdseksperimenter for at oprette og afprøve flere versioner af dit website. Derefter kan du beholde det mest effektive design.