Brug intern websitesøgning

Hvis du bruger en intern websitesøgning, kan du bruge rapporten Site Search til af finde ud af, hvad brugerne leder efter, når de allerede befinder sig på dit website. Du kan bruge disse data til at forbedre din konverteringsfrekvens. Det gør du ved at følge disse to specifikke taktikker:

Grav efter søgeord Rapporten viser dig præcist, hvad brugerne har indtastet i dit tilpassede søgefelt, så du kan se, hvad de med deres egne ord søger efter på dit website. Det er sandsynligt, at brugerne anvender de samme eller lignende udtryk i søgemaskinerne, så hvis du inkluderer søgeudtryk fra dit website som søgeord i dine betalte kampagner, kan dette hjælpe dig med at målrette dine annoncer mod det mest modtagelige publikum.

Optimer landingssider, der også vises som top søgesider. Brugerne anvender måske websitesøgning på en landingsside, hvis den ikke svarer til de forventninger, de fik ved at se din annonce. Du skal måske angive en mere specifik landingsside eller justere din annoncetekst for at opnå en bedre fastholdelse.

Undersøgelse

Sammenlign dine søgeord med de udtryk, brugerne indtaster i dit websitesøgefelt. Kan du finde søgeforespørgsler, der har ført til konverteringer eller transaktioner? Måske du skulle ændre dem til nye søgeord til dine betalte kampagner?

1. Gå til Indhold > Site Search > Søgeudtryk.

2. Under fanen Explorer skal du vælge en indstilling som f.eks. Målsæt eller E-handel. Der bliver vist forskellige variabler i tabellen afhængigt af dit valg.

3. Vælg Eksport fra menuen øverst på siden, og vælg en metode til at generere en fil (f.eks. PDF, CSV). Sammenlign denne liste med dine Google Ads-søgeord. Søg efter forskelle, og juster om nødvendigt din søgeordsliste.

Segmentér dine data for at se, om betalt søgetrafik bruger intern søgning på en specifik landingsside. Måske finder du nye udtryk, du kan indføje som søgeord, eller måske opdager du en landingsside, der trænger til at blive opdateret:

1. Gå til Indhold > Site Search > Sider.

2. Anvend det standardsegment, der hedder Betalt søgetrafik.

3. På fanen Explorer skal du vælge et variabelsæt som f.eks. Websiteanvendelse.

4. Klik gennem dataene for at finde en side og de søgeudtryk, der er blevet brugt på den pågældende side. Du kan indsnævre denne rapport ved at ændre den sekundære dimension til Landingsside.

5. Anvend Søgeord som en sekundær dimension for at se, hvilke udtryk der fører brugerne enten hen på Startsiden eller Landingssiden.

Handling

Opret nye søgeord til dine betalte kampagner på baggrund af de samme ord, som brugerne søger efter på dit website. Byd på nye eller populære udtryk og eventuelle logiske varianter, f.eks. en kombination af populære udtryk og dit varemærkenavn.

Gennemgå dine landingssider og dine annoncetekster. Sørg for, at annoncerne matcher de mest specifikke og relevante sider.