Percentatge de sortides i percentatge de rebots

Resum

Per entendre la diferència entre el percentatge de sortides i el percentatge de rebots d'una pàgina determinada, heu de tenir en compte els aspectes següents:

1. El percentatge de sortides és el percentatge de pàgines que s'han visitat en darrer lloc durant la sessió respecte a totes les pàgines visualitzades.
  2. El percentatge de rebots és el percentatge de pàgines que han estat les úniques que s'han visitat durant la sessió respecte a totes les sessions que comencen a la pàgina.
  3. El percentatge de rebots d'una pàgina es basa únicament en les sessions que comencen en aquesta pàgina.

Descripció detallada

A continuació us oferim un exemple molt senzill que aclareix aquest últim punt. El vostre lloc té les pàgines A a C i només s'hi registra una sessió al dia. L'ordre de les pàgines vistes és el següent:

• Dilluns: pàgina A > pàgina B > pàgina C
  • Dimarts: pàgina B > pàgina A > pàgina C
  • Dimecres: pàgina A > sortida

L'informe de contingut de la pàgina A mostraria tres pàgines visualitzades i un percentatge de rebots del 50%.  Potser havíeu calculat que el percentatge de rebots seria d'un 33%, però la pàgina visualitzada del dimarts atorgada a la pàgina A no es té en compte en aquest càlcul del percentatge de rebots. Heu de pensar que un rebot és com una sessió en què només s'ha produït una interacció de l'usuari i que l'anàlisi centrada en la sessió respon a una senzilla pregunta que es pot respondre amb un "sí" o amb un "no": "Aquesta sessió tenia més d'una pàgina visualitzada?".Si la resposta a la pregunta és "no", és important tenir en compte quina pàgina estava relacionada amb el rebot.  Si la resposta és "sí", l'únic que importa és que la pàgina inicial de la sessió dirigeix a més pàgines visualitzades.  Per aquest motiu, el percentatge de rebots d'una pàgina només és significatiu quan inicia la sessió.

Ampliem aquest exemple per analitzar les mètriques "Percentatge de sortides" i "Percentatge de rebots" d'una sèrie de dies de sessió única al vostre lloc.

• Dilluns: pàgina B > pàgina A > pàgina C > sortida
  • Dimarts: pàgina B > sortida
  • Dimecres: pàgina A > pàgina C > pàgina B > sortida
  • Dijous: pàgina C > sortida
  • Divendres: pàgina B > pàgina C > pàgina A > sortida

Els càlculs del percentatge de sortides i del percentatge de rebots són els següents:

Percentatge de sortides

• Pàgina A: 33% (3 sessions han inclòs la pàgina A, 1 sessió ha sortit de la pàgina A)
  • Pàgina B: 50% (4 sessions han inclòs la pàgina B, 2 sessions han sortit de la pàgina B)
  • Pàgina C: 50% (4 sessions han inclòs la pàgina C, 2 sessions han sortit de la pàgina C)

Percentatge de rebots:

• Pàgina A: 0% (una sessió ha començat a la pàgina A, però no era d'una sola pàgina, de manera que no té cap percentatge de rebots)
  • Pàgina B: 33% (el percentatge de rebots és inferior al percentatge de sortides perquè tres sessions han començat a la pàgina B i una ha generat un rebot)
  • Pàgina C: 100% (una sessió ha començat a la pàgina C i ha generat un rebot)

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!