Planlegg visning av annonsene dine på de gunstigste tidspunktene for konvertering

Nettstedtrafikken er ikke like verdifull hele dagen. Det kan for eksempel hende det er mer sannsynlig at brukerne kjøper noe om kvelden eller i helgene, men likevel besøker nettstedet ditt om ettermiddagen på en ukedag.

Denne analysen hjelper deg å fastslå til hvilke tider du helst bør vise annonsene dine. Dermed kan du øke budene dine for disse tidspunktene.

Undersøkelse

1. Naviger til Annonsering > Google Ads > Time på dagen.

2. Velg et Målsett eller NetthandelUtforsker-fanen. Goal Sets show conversion rates for the goals you have defined. Netthandel viser konverteringsfrekvens, inntekt og andre beregninger for netthandel.

3. Kontroller at Time er valgt som hoveddimensjon. Endre dimensjonen til Ukedag for å oppdage eventuelle trender for ukedager/helger. Hvis du ønsker en alternativ visning, velger du Sammenligning-visningen i tabellen, og velger en beregning i rullegardinmenyen.

Handling

Hvis brukerne dine konverterer eller kjøper mer på en bestemt ukedag eller tid på døgnet, kan du konfigurere annonseplanlegging i kampanjeinnstillingene dine, slik at du øker eller reduserer budene dine til bestemte tider.