Mainonnan ajoittaminen tulosten kannalta parhaisiin ajankohtiin

Sivuston liikenne ei ole yhtä arvokasta päivän kaikkina aikoina. Käyttäjät voivat esimerkiksi tehdä ostoksia enemmän iltaisin tai viikonloppuisin, mutta sivustossa saatetaan silti käydä iltapäivisin myös arkipäivinä.

Tämän analyysin avulla voit päättää, mikä on paras aika näyttää mainoksia. Hintatarjouksia kannattaa ehkä korottaa kyseisinä ajankohtina.

Tutkimus

1. Valitse Mainonta > Google Ads > Vuorokaudenaika.

2. Valitse Tutki-välilehdellä Tavoiteryhmä tai Verkkokauppa. Tavoiteryhmät näyttävät määrittelemiesi tavoitteiden tulosprosentit. Verkkokauppa näyttää verkkokaupan tulosprosentit, tuoton ja muita verkkokaupan tietoja.

3. Varmista, että ensisijaiseksi mittasuhteeksi on valittu Tunti. Vaihda mitaksi Viikonpäivä, jos haluat tarkastella arkipäivän tai viikonlopun trendejä. Vaihtoehtoisen näkymän voit ottaa käyttöön valitsemalla taulukossa Vertailu-näkymän ja valitsemalla muuttujan avautuvasta valikosta.

Toiminta

Jos käyttäjäsi tuovat enemmän tuloksia tai ostavat enemmän tuotteita tiettyinä päivinä tai tiettyyn aikaan vuorokaudesta, voit määrittää mainosten ajoituksen kampanjasi asetuksissa. Tällöin korotat tai alennat hintatarjouksiasi tiettyinä kellonaikoina tai päivinä.