Målret dine annoncer mod geografiske placeringer med god indtjening

Denne analyse vil hjælpe dig med at identificere geografiske placeringer (lande eller områder/byer) med brugere, der har høje konverterings- eller transaktionsfrekvenser. Du kan bruge oplysningerne til at målrette annoncer mod de geografiske områder, der giver dig den bedste indtjening.

Undersøgelse

Identificer de områder/byer, hvor effektiviteten er højere end gennemsnittet. Vil det være relevant for din virksomhed at målrette mod søgninger i disse områder?

1. Gå til Målgruppe > Demografiske oplysninger > Placering.

2. Brug Segmenter til at anvende standardsegmentet Søgetrafik.

3. Klik på kortet for at udvælge et relevant land/område, f.eks. USA. Alternativt kan du bruge filtret Avancerede i tabellen for at udelukke lokale områder og bevare et internationalt perspektiv.

4. I tabellen ændres den primære dimension til enten Region (f.eks. stat) eller By.

5. Vælg dataudvalget Sammenligning øverst til højre i tabellen. Brug rullemenuen til at vælge en bestemt variabel.

Hvis din virksomhed er international, eller hvis du planlægger at udvide internationalt, kan det være en god idé at identificere andre geografiske områder med et højt antal sessioner. Vælg Websiteanvendelse på fanen Kortoverlejring. På kortet skal du vælge variablen Sessioner i rullemenuen.

For at finde placeringer med høje værdier eller under udvikling skal du vælge et Målsæt eller E-handel på fanen Explorer. Undersøg variablerne for hvert land/område, og klik på navnet på landet/området for at undersøge regioner inden for det pågældende land/område.

Handling

Test geografisk målrettede kampagner på de steder, du har fundet frem til har en høj konvertering eller hyppige transaktioner. I dine kampagneindstillinger kan du ændre målretning efter placering for dine annoncer, og i dine annoncegrupper kan du tilpasse din annoncetekst, så den passer til brugerne i området. Hvis et rejsebureau f.eks. finder frem til, at brugere fra Chicago har en højere konverteringsfrekvens med e-handel, kan virksomheden oprette en geografisk målrettet kampagne for Chicago med en annoncetekst som: "Billige billetter fra Chicago". Eller hvis man på et andet website konstaterer, at brugere uden for USA søger og køber virksomhedens produkt, kan man beslutte sig for at udvide søgemålretningen internationalt.