Google Ads-søketermer

Se hvilke søketermer som utløste Google Ads-annonsene dine.

Bruk Søkerapporten for å se hvilke søk som førte til at Google Ads-annonsene dine ble vist. Når du har innsikt i nøyaktig hvor mange brukere som søker etter produkt- eller tjenestetypen du tilbyr, kan du finstemme søkeordlisten din i Google Ads, nå ut til en større målgruppe og vise annonsene dine på en mer effektiv måte.

Legg til Søkeord som en sekundær dimensjon for å se hvilke søketermer som ga samsvar med søkeordene i kontoen din. Du kan for eksempel se at ett enkelt søkeord samsvarte med en rekke søketermer, tiltrakk seg veldig mange brukere og resulterte i store inntekter. Dette er med andre ord et godt valg av søkeord. Hvis et søkeord derimot bare samsvarer med en enkelt søkestreng og ikke resulterer i spesielt store inntekter, kan du vurdere å bruke en annen samsvartype for søkeord i Google Ads-kontoen din. Hvis du for eksempel bruker eksakt samsvar uten å få gode resultater, kan du bytte til fleksibelt samsvar.

Hvis du vil sammenligne resultatene for søkeord som består av flere ord og kortere søkeord, kan du endre hoveddimensjonen til Antall ord i søket. For Antall ord i søket-dimensjonen brukes mellomrom som skilletegn for å gi en telling av ordene i søkeordet.

Informasjon om søk er underlagt datagrenser for at de som ser på rapporten, ikke skal kunne utlede identiteten til enkeltbrukere basert på en rekke signaler i dataene. Hvis datagrenser gjelder for rapporten, kan raden som inneholder de aktuelle dataene, holdes tilbake hvis det ikke er nok økter.

Relaterte ressurser

I brukerstøtten for Google Ads kan du finne ut mer om alternativer for søkeordsamsvar.