Google Ads ‑hakulausekkeet

Katso, mitkä hakulausekkeet ovat käynnistäneet Google Ads ‐mainoksiasi

Hakulausekkeet-raportista näet ne todelliset hakulausekkeet, jotka ovat saaneet Google Ads ‑mainoksesi näkymään. Kun tiedät tarkalleen, miten käyttäjät hakevat tarjoamasi tyyppistä tuotetta tai palvelua, voit tarkentaa Google Ads ‑avainsanalistaasi, tavoittaa laajemman yleisön ja tehostaa mainontaasi.

Lisäämällä Avainsanan toissijaiseksi ulottuvuudeksi voit nähdä, mitkä hakulausekkeet ovat vastanneet mitäkin tilisi avainsanoja. Voit esimerkiksi saada selville, että tietty avainsana on vastannut useita hakulausekkeita, tuonut paljon käyttäjiä ja tuottanut paljon tuloja. Tällainen on hyvä avainsana. Toisaalta jos jokin avainsana on vastannut ainoastaan yhtä hakulauseketta eikä ole tuottanut paljon tuloja, sinun kannattaa ehkä käyttää Google Ads ‑tililläsi jotakin toista avainsanan vastaavuustyyppiä. Jos esimerkiksi et ole saanut tarkalla vastaavuudella hyviä tuloksia, voit vaihtaa laajaan vastaavuuteen.

Voit vertailla monisanaisten hakulausekkeiden (pitkä häntä) tuloksia lyhyempiin hakulausekkeisiin (pää) vaihtamalla ensisijaiseksi ulottuvuudeksi Kyselyn sanamäärän. Kyselyn sanamäärä ‑ulottuvuus kertoo kunkin hakulausekkeen sisältämien sanojen määrän käyttämällä välilyöntiä sanojen erottimena.

Hakulauseketietoihin sovelletaan datakynnyksiä, joilla voidaan varmistaa, ettei kukaan raporttia katseleva voi saada selville yksittäisten käyttäjien henkilöllisyyttä datan sisältämien signaalien perusteella. Jos raporttiin sovelletaan kynnystä, kyseisen datan sisältävä rivi ei välttämättä näy, mikäli istuntoja ei ole riittävästi.

Lisätietoa

Lue lisää avainsanojen vastaavuusvaihtoehdoista Google Adsin ohjekeskuksesta.