Se organisasjoner, kontoer, områder og rapporteringsvisninger

Klikk på brødsmule-navigeringen øverst på en Analytics-side for å se organisasjonene, kontoene, områdene og rapporteringsvisningene du har tilgang til.

Velg et objekt for å se en liste over de underordnede objektene. Hvis du for eksempel velger en organisasjon, får du se alle de tilknyttede kontoene. Likeledes får du se alle tilhørende områder hvis du velger en konto.