Complement de desactivació de Google Analytics per a navegadors

Podeu fer que l'activitat del vostre lloc web no estigui disponible per a Google Analytics si instal·leu el complement de desactivació de Google Analytics per a navegadors. Aquest complement evita que el codi JavaScript de Google Analytics (gtag.js, ga.js, analytics.js i dc.js) d'un lloc web comparteixi informació amb Google Analytics sobre l'activitat de la visita.

Encara que s'utilitzi el complement de desactivació de Google Analytics per a navegadors, els propietaris de llocs web poden utilitzar altres eines per mesurar-ne les mètriques. No impedeix que s'enviïn dades als llocs web o d'una altra manera a altres serveis d'analítica web.