Complement de desactivació de Google Analytics per a navegadors

Podeu fer que l'activitat del vostre lloc web no estigui disponible per a Google Analytics si instal·leu el complement de desactivació de Google Analytics per a navegadors. Aquest complement evita que el codi JavaScript de Google Analytics (gtag.js, ga.js, analytics.js i dc.js) d'un lloc web comparteixi informació amb Google Analytics sobre l'activitat de la visita.

Encara que s'utilitzi el complement de desactivació de Google Analytics per a navegadors, els propietaris de llocs web poden utilitzar altres eines per mesurar-ne les mètriques. No impedeix que s'enviïn dades als llocs web o d'una altra manera a altres serveis d'analítica web.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!