Juster datautvelgelse i rapporter

Endre utvalgsstørrelsen for å justere nøyaktigheten og innlastingshastigheten for rapporten.

Når datautvelgelse benyttes, ser du et gult ikon ved siden av rapporttittelen. Hold markøren over ikonet for å se utvalgsstørrelsen.

Sampling controls: Greater precision or Faster response
Kontroller for datautvelgelse

Under meldingen kan du velge ett av to alternativer for å endre utvalgsstørrelsen:

• Større presisjon: Med dette alternativet brukes den maksimale utvalgsstørrelsen som er mulig, for at du skal få resultater som representerer hele datasettet ditt mest mulig nøyaktig.
  • Raskere respons: Med dette alternativet brukes en mindre utvalgsstørrelse for at du skal få resultater raskere.

Dataene dine lastes automatisk inn på nytt i henhold til den nye innstillingen. Innstillingen blir lagret i alle rapportene dine, men den tilbakestilles så snart du bytter rapporteringsvisning eller lukker Analytics.

Hvis det ikke foregår aktiv analyse basert på datautvelgelse (rapporten er mao. basert på 100 % av øktene), er ikonet grønt.