Steekproeven in rapporten aanpassen

De steekproefgrootte wijzigen om de nauwkeurigheid of de snelheid van de rapportage te verbeteren.

Wanneer er steekproeven worden genomen, ziet u een geel pictogram naast de rapporttitel. Plaats de muisaanwijzer op het pictogram om de steekproefgrootte te zien.

Sampling controls: Greater precision or Faster response
Steekproefopties

Onder het bericht kunt u uit twee opties kiezen om de steekproefgrootte te wijzigen:

• Grotere nauwkeurigheid: gebruikt de grootst mogelijke steekproefgrootte voor resultaten die de nauwkeurigste afspiegeling zijn van uw volledige dataset.
  • Snellere reactie: gebruikt een kleinere steekproefgrootte waarbij u snel over resultaten beschikt.

Uw gegevens worden automatisch vernieuwd volgens de nieuwe instellingen. Uw voorkeur wordt opgeslagen voor al uw rapporten, maar wordt gereset als u tussen weergaven wisselt of Analytics sluit.

Als er geen steekproef is genomen (het rapport is gebaseerd op 100% van de sessies), is het pictogram groen.