Raporttien otannan muokkaaminen

Muuta raportin tarkkuutta ja nopeutta muuttamalla otoskokoa.

Kun otanta on käytössä, näet keltaisen kuvakkeen raportin otsikon vieressä. Vie hiiri kuvakkeen päälle, niin näet otoksen koon.

Sampling controls: Greater precision or Faster response
Otannan asetukset

Voit muuttaa otoskokoa valitsemalla jommankumman seuraavista vaihtoehdoista viestin alapuolelta:

• Tarkka tulos ‑vaihtoehto käyttää suurinta mahdollista otoskokoa ja pyrkii näin antamaan tuloksia, jotka edustavat mahdollisimman tarkasti koko datajoukkoasi.
  • Nopea vastaus ‑vaihtoehto tuottaa nopeampia tuloksia käyttämällä pienempää otoskokoa.

Data päivittyy automaattisesti käyttämään uutta asetusta. Valitsemasi asetus tallennetaan kaikkiin raportteihisi, mutta se nollataan Analyticsin sulkemisen yhteydessä.

Jos otantaa ei ole käytössä (raportti perustuu 100 %:iin istunnoista), kuvake on vihreä.