Juster stikprøvetagning i rapporter

Skift stikprøvestørrelse for at justere rapporteringspræcision og -hastighed.

Når stikprøvetagning er aktiveret, kan du se et gult ikon ud for rapportens titel. Hold mørkøren over ikonet for at se stikprøvens størrelse.

Sampling controls: Greater precision or Faster response
Kontrolelementer i forbindelse med stikprøvetagning.

Under meddelelsen er der to indstillinger til ændring af stikprøvestørrelsen:

• Større præcision: Hvis du vælger denne mulighed, anvendes den størst mulige stikprøve, så du får resultater, der er meget repræsentative for hele datasættet
  • Hurtigere svar: Hvis du vælger denne mulighed, anvendes der en mindre stikprøve, så du får resultater hurtigere

Dine data opdateres automatisk ved brug af den nye indstilling. Den valgte indstilling gemmes i alle dine rapporter, men nulstilles, når du skifter visning eller lukker Analytics.

Hvis stikprøvetagning ikke er aktiveret (hvilket betyder, at rapporten er baseret på samtlige sessioner), er ikonet grønt.