Ajustar el mostreig als informes

Canvieu la mida de la mostra per ajustar la precisió i la velocitat dels informes.

Quan el mostreig està activat, es mostra una icona de color groc al costat del títol de l'informe. Passeu el cursor per sobre de la icona per veure la mida de la mostra.

Sampling controls: Greater precision or Faster response
Controls de mostreig

A sota del missatge podeu seleccionar una de les dues opcions següents per canviar la mida de la mostra:

• Més precisió: s'utilitza la mostra més gran possible per tal que els resultats representin de la manera més precisa tot el vostre conjunt de dades.
  • Resposta més ràpida: s'utilitza una mostra més petita per poder-vos oferir resultats més de pressa.

Les dades s'actualitzen automàticament amb la configuració nova. L'opció que hàgiu triat es desa en tots els informes, però es restableix en canviar de visualització i un cop tanqueu Analytics.

Si no hi ha cap mostreig activat (l'informe es basa en el 100% de les sessions), la icona és de color verd.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!