Aquest article és sobre les propietats de Universal Analytics, que deixaran de tractar dades l'1 de juliol de 2023 (l'1 d'octubre de 2023, en el cas de les propietats d'Analytics 360). Si encara no ho heu fet, comenceu a utilitzar una propietat de Google Analytics 4.

Ajustar el mostreig als informes

Canvieu la mida de la mostra per ajustar la precisió i la velocitat dels informes.

Quan el mostreig està activat, es mostra una icona de color groc al costat del títol de l'informe. Passeu el cursor per sobre de la icona per veure la mida de la mostra.

Sampling controls: Greater precision or Faster response
Controls de mostreig

A sota del missatge podeu seleccionar una de les dues opcions següents per canviar la mida de la mostra:

• Més precisió: s'utilitza la mostra més gran possible per tal que els resultats representin de la manera més precisa tot el vostre conjunt de dades.
  • Resposta més ràpida: s'utilitza una mostra més petita per poder-vos oferir resultats més de pressa.

Les dades s'actualitzen automàticament amb la configuració nova. L'opció que hàgiu triat es desa en tots els informes, però es restableix en canviar de visualització i un cop tanqueu Analytics.

Si no hi ha cap mostreig activat (l'informe es basa en el 100% de les sessions), la icona és de color verd.