Om Brukerflyt-rapporten

Visualiser brukernes baner gjennom nettstedet ditt.

I Brukerflyt-rapporten kan du se en grafisk fremstilling av banene brukerne tok gjennom nettstedet ditt, fra kilden via de forskjellige sidene til punktet i banen der de forlot nettstedet ditt. Du kan bruke Brukerflyt-rapporten for å sammenligne trafikkvolumer fra ulike kilder, undersøke trafikkmønstre på nettstedet ditt og feilsøke nettstedets effektivitet.

Du finner følgende informasjon i denne artikkelen:

Forutsetninger for bruk av Brukerflyt-rapporten

Ingen

Åpning av Brukerflyt-rapporten

Slik åpner du Brukerflyt-rapporten:

1. Logg på Google Analytics.
  2. Naviger til ønsket datautvalg.
  3. Åpne Rapporter.
  4. Velg Målgruppe > Brukerflyt.

Hva kan jeg gjøre med Brukerflyt-rapporten?

Med Brukerflyt-denne visualiseringen kan du se følgende:

• det relative trafikkvolumet til nettstedet ditt etter dimensjonen du velger (f.eks. trafikkilder, kampanje, nettleser)
  • det relative volumet av sidevisninger per side eller samling av sider
  • spesifikke beregninger for tilkoblinger, noder og nodeutganger når du holder markøren over dem

Brukerflyt-rapporten er svært lik Atferdsflyt-rapporten. Brukerflyt-rapporten inneholder imidlertid informasjon om sidene brukerne dine besøker, mens Atferdsflyt-rapporten i tillegg inneholder informasjon om aktiviteter og innholdsgrupperinger.

Fremgangsmåten videre

Åpne Brukerflyt-rapporten nå og utforsk nettstedet ditt. Hvis du ønsker mer informasjon om hvordan du konfigurerer rapporten og bruker de ulike visualiseringsalternativene, kan du se Bruk av flytrapporter

Når du har en viss formening om hvordan Brukerflyt-rapporten fungerer, kan du lese artikkelen Analysér dataene dine med Brukerflyt-rapporten for å få tips til hvordan du kan få enda mer informasjon ut av rapporten.