Tietoja Käyttäjäliikenne-raportista

Visualisoi käyttäjien kulkema reitti sivustollasi.

Käyttäjäliikenne-raportti on graafinen kuvaus reiteistä, joita käyttäjät kulkivat sivustollasi. Se näyttää liikenteen lähteen ja sivut, joiden kautta käyttäjät kulkivat. Raportissa näkyy myös, missä reitin kohdissa käyttäjät poistuivat sivustoltasi. Käyttäjäliikenne-raportin avulla voit vertailla eri lähteistä tulevan liikenteen määrää ja tutkia sivustosi läpi kulkevan liikenteen malleja ja sivuston tehokkuusongelmia.

Tässä artikkelissa:

Käyttäjäliikenne-raportin vaatimukset

Ei ole.

Käyttäjäliikenne-raportin avaaminen

Voit avata Käyttäjäliikenne-raportin seuraavalla tavalla:

1. Kirjaudu sisään Google Analyticsiin.
  2. Siirry näkymääsi.
  3. Valitse Raportointi-välilehti.
  4. Valitse Raporttien navigoinnista Yleisö ja Käyttäjäliikenne.

Mitä Käyttäjäliikenne-raportilla voi tehdä?

Käyttäjäliikenteen visualisointi näyttää:

• sivustoosi tulevan liikenteen suhteellisen määrän valitsemasi ulottuvuuden perusteella (esimerkiksi liikenteen lähteet, kampanja tai selain)

• suhteellisen sivun katselujen määrän sivua tai sivujen kokoelmaa kohden

• yhteyksien, solmujen ja solmuista poistumisten tarkat tiedot, kun viet hiiren kyseisen kohteen päälle.

Käyttäjäliikenne-raportti muistuttaa paljon Kävijän kulku -raporttia, mutta se keskittyy sivuihin, joilla käyttäjät vierailivat. Kävijän kulku -raportti puolestaan sisältää myös tapahtumat ja sisällön ryhmittelyn.

Seuraavat vaiheet

Avaa Käyttäjäliikenne-raportti nyt ja tutki sivustoasi. Lisätietoja raportin määrityksestä ja eri visualisointivaihtoehtojen käytöstä on kohdassa Reittiraporttien käyttäminen

Kun sinulla on peruskäsitys siitä, miten Käyttäjäliikenne-raportti toimii, lue lisätietoja raportin hyödyntämisestä artikkelista Tietojen analysointi käyttäjäliikenteen avulla.