Sobre l'informe Flux d'usuaris

Visualitzeu els camins que els usuaris han seguit per arribar al vostre lloc.

L'informe Flux d'usuaris és una representació gràfica dels camins que els usuaris han seguit per arribar al vostre lloc, des de la font i passant per les diverses pàgines, i en quin punt del camí l'han abandonat. L'informe Flux d'usuaris permet comparar els volums de trànsit de fonts diferents per examinar els patrons de trànsit al vostre lloc i per resoldre problemes d'eficàcia del lloc.

Contingut d'aquest article:

Prerequisits de l'informe Flux d'usuaris

Cap

Accedir a l'informe Flux d'usuaris

Per veure l'informe Flux d'usuaris, feu el següent:

1. Inicieu la sessió a Google Analytics
  2. Aneu a la visualització que us interessi.
  3. Seleccioneu la pestanya Informes.
  4. Seleccioneu Públic al tauler de navegació de l'informe i, a continuació, seleccioneu Flux d'usuaris.

Per a què serveix l'informe Flux d'usuaris?

La visualització del Flux d'usuaris us permet veure el següent:

• El volum de trànsit relatiu del vostre lloc segons la dimensió que trieu (p. ex., les fonts del trànsit, la campanya i el navegador)

• El volum relatiu de pàgines vistes per pàgina o conjunt de pàgines

• Les mètriques específiques per a les connexions, els nodes i les sortides dels nodes en passar-hi el cursor per sobre

L'informe Flux d'usuaris és molt similar a l'informe Flux de comportament; tanmateix, el Flux d'usuaris se centra en les pàgines que visiten les usuaris, mentre que l'informe de comportament també inclou agrupacions de contingut i d'esdeveniments.

Passos següents

Accediu a l'informe Flux d'usuaris i exploreu el lloc. Per obtenir informació sobre com es configura l'informe i sobre com s'utilitzen les diferents opcions de visualització, llegiu l'article Utilitzar els informes de flux

Quan tingueu una idea general de la manera com funciona l'informe Flux d'usuaris, llegiu l'article Analitzar les dades amb el Flux d'usuaris per veure algunes maneres concretes d'obtenir encara més estadístiques de l'informe.

Ha resultat útil aquest article?