Utilitzar l'informe Flux d'objectius per comparar les fonts del trànsit i les conversions

Analitzeu el rendiment de les vostres fonts del trànsit.

Podeu veure fàcilment els orígens del trànsit del lloc que generen conversions per objectiu. Només cal que definiu la visualització per Font, Campanya, País, Navegador, o per qualsevol altra dimensió disponible.

Contingut d'aquest article:

Examinar el trànsit en funció de la dimensió Font

A l'exemple que veieu a continuació, s'ha definit que la visualització es faci segons la dimensió Font. A la primera columna de nodes, podeu veure fàcilment les quantitats relatives de trànsit de les cinc fonts principals, inclòs el trànsit directe.

Visualitzar el flux d'objectius en funció de la dimensió Font
Examinar el trànsit en funció de la dimensió Font

En aquest exemple, el valor de la dimensió google (que inclou la cerca orgànica i el CPC) ha enviat la major part del trànsit (769 sessions). Per veure si aquesta font també ha proporcionat el nombre màxim de assoliments d'un pas cap a l'objectiu o d'un pas d'embut concrets, feu clic a la connexió entre el node google i el node d'objectiu o de pas (Billing, a l'exemple anterior).

Examinar una connexió de node
Ressaltar la connexió d'un node

El trànsit provinent d'aquesta font que passa pel camí de l'objectiu queda ressaltat. A més, els nodes d'objectiu o de pas mostren la contribució relativa dels assoliments de passos cap a l'objectiu. En aquest cas, del total de 769 sessions originades a la font google, 645 provenien del pas Facturació.

Per comparar aquestes xifres amb les d'altres fonts, només heu de fer clic a la connexió entre la font i l'objectiu o el pas. També podeu consultar el percentatge de conversions relatiu per font a la darrera columna de la taula de dades a la part inferior de l'informe Flux d'objectius.

Taula de dades del flux d'objectius
Taula de dades de l'informe Flux d'objectius

Aplicar segments

Podeu aplicar segments a la visualització del Flux d'objectius per examinar les conversions amb encara més precisió. Podeu definir diversos segments per a l'informe, però només podeu aplicar-los d'un en un.

Utilitzeu els segments avançats amb diversos filtres per evitar la limitació d'un segment únic.

Aplicar un segment a l'informe Flux d'objectius
Aplicar un segment a l'informe Flux d'objectius

Passos següents

Podeu fer altres comparacions semblants amb qualsevol altra dimensió i assignar recursos segons convingui.

Per exemple, si utilitzeu el paràmetre Campanya, podreu veure quines campanyes estan tenint més bons resultats i quines podríeu millorar o suprimir. Amb la dimensió País podeu veure l'origen geogràfic del trànsit per decidir on és més encertat invertir el pressupost publicitari.