Sobre els informes En temps real

Superviseu l'activitat en temps real al lloc o a l'aplicació.

Els informes En temps real permeten supervisar l'activitat del lloc o de l'aplicació en temps real. S'actualitzen contínuament i cada petició de fitxer es registra pocs segons després d'haver-se produït. Per exemple, podeu veure el nombre d'usuaris que estan visitant el vostre lloc, amb quantes pàgines o esdeveniments estan interaccionant i quines conversions de l'objectiu es produeixen.

Contingut d'aquest article:

Consulta de dades en temps real

Els informes En temps real estan disponibles en tots els comptes de Analytics i no requereixen cap canvi al codi de seguiment.

Per consultar les dades d'aquests informes, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió al compte de Analytics.
  2. Aneu a la visualització que us interessi.
  3. Seleccioneu la pestanya Informes.
  4. Seleccioneu En temps real.

Maneres d'utilitzar els informes En temps real

Amb els informes En temps real, podeu supervisar de manera immediata i contínua els efectes que tenen en el trànsit els canvis que feu a les campanyes i al lloc. Amb aquests informes podeu:

• supervisar si s'està consultant el contingut nou i modificat del lloc,
  • conèixer l'ús de l'aplicació per a mòbils mitjançant el seguiment d'esdeveniments,
  • veure si la promoció d'un sol dia genera trànsit al lloc o a l'aplicació, i quines pàgines estan veient aquests usuaris,
  • supervisar els efectes immediats d'una entrada en un blog, d'una publicació en una xarxa social o d'un tuit sobre el trànsit,
  • comprovar si el codi de seguiment funciona al lloc o a l'aplicació,
  • supervisar els assoliments d'objectius a mesura que feu proves dels canvis al lloc.

Límits i advertències

Visualitzacions filtrades

Si creieu que les dades dels informes En temps real són errònies, comproveu els filtres que s'apliquen en aquesta visualització. Per depurar les implementacions del codi de seguiment, és millor que utilitzeu una visualització sense filtres. És possible que els canvis aplicats a les visualitzacions tardin fins a dues hores a reflectir-se als informes En temps real.

Seguiment de les aplicacions per a mòbils

Les peticions de fitxer de mòbils es processen en lots per estalviar bateria, de manera que pot ser que es produeixi algun retard. Normalment, aquesta agrupació es realitza en qüestió de minuts.

Sense dades als informes En temps real

Si no hi ha cap dada als informes En temps real, és possible que no hi hagi cap usuari actiu.

De vegades, els informes En temps real queden fora de servei temporalment a les visualitzacions en què no heu accedit recentment. Ara bé, el servei es restableix tan bon punt consulteu un informe En temps real a la visualització en qüestió. Encara que aquests informes quedin suspesos, la recopilació de dades i la resta de serveis d'informes no es veuen afectats.

Atribució de campanyes

A causa d'un canvi en la manera en què Universal Analytics envia i desa la informació sobre les campanyes per als informes En temps real, és possible que, durant una sessió única, deixi de detectar-se que un usuari prové d'una campanya específica i es compti com a referència directa. Per tant, veureu que el trànsit i les conversions s'atribueixen erròniament a una font (directa). Això només passa amb els informes En temps real; als informes estàndard, el trànsit i les conversions s'atribueixen correctament.

En una versió posterior dels informes En temps real, ja no hi haurà aquest problema. De totes maneres, mentrestant hauríeu de tenir-ho en compte i interpretar de manera adequada el recompte de referències d'aquests informes. Per mitigar aquest problema, podeu forçar l'enviament de la informació sobre les campanyes en cada petició de fitxer d'una sessió o bé utilitzar informes estàndard (en lloc d'informes En temps real) en crear anàlisis o informes sobre el recompte de referències.

Passos següents

Per obtenir més informació sobre els informes i sobre com s'interpreten, consulteu l'article Utilitzar els informes En temps real.

Ha resultat útil aquest article?