[GA4] Koblingsnøkkel

Et sett med felter som identifiserer postene som skal tas med i en blandet datakilde.

I en blandet datakilde må hver komponentdatakilde dele én eller flere dimensjoner, som kalles en koblingsnøkkel (eller bare nøkkel). I SQL-terminologi kalles dette «left outer join», oversatt til «venstreskjøt». Her kombineres rader i hovedtabellen (til venstre) med samsvarende rader i tabellen til høyre (hvis dette er aktuelt).